Senior prosjektleder, avdeling Industri og Prosess - Stavanger

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist01.03.2020

Vil du spille en viktig rolle i gjennomføringen av spennende og tverrfaglige prosjekter? Vi søker en Senior Prosjektleder for prosjektgjennomføring til vår avdeling Industri og Prosess. 

Er du klar for nye utfordringer?

FÅ ANSVAR FOR TVERRFAGLIGE PROSJEKTER I EN BEDRIFT MED RÅDGIVERE I VERDENSKLASSE

Som prosjektleder hos oss vil du få ansvar for ekstern kundekontakt, og styre tverrfaglige prosjekt- og prosjekteringsorganisasjoner internt.

De siste årene har Industri og Prosess satset på å bygge opp aktivitetene i industrimarkedet. Vi ønsker å bygge ut vår kompetanse og satse i dette markedet. Som prosjektleder kommer du til å spille en viktig rolle i denne prosessen, og du vil aktivt bruke ditt nettverk til å utvide vår portefølje.

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse, kompleksitet og faglig innhold får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

DU ER INITIATIVRIK OG GOD TIL Å SKAPE RELASJONER
Den vi leter etter er selvstendig, og kan ta ansvar for prosjekter helt fra salg til ferdigstilling. Du er en som sammen med kunden kan definere problemstillingen, lage en formålstjenlig organisasjon, milepæl-, aktivitets- og leveranseplan og har evne til å følge opp og rapportere dette. Vi leter etter deg som liker og jobber for å få fornøyde kunder. Samtidig som du er god til å skape gode kunderelasjoner er du også god til å ta initiativ og fullføre dine oppdrag.

Du har en kombinasjon av følgende kompetanse:

  • Erfaring i alle faser av industriell prosjektgjennomføring (fra konsulent, leverandør eller byggherreside.
  • Erfaring fra prosjektgjennomføring/teknologi i industrielle sektorer som bl.a. on-shore olje og gass, farmasøytisk industri, matindustri, bioenergi, etc. i tillegg til overnevnte er en fordel.
  • Godt nettverk innenfor industrien i Norge (og/eller utland)

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende:

  • Proaktiv
  • God kommunikasjon på alle nivåer
  • En drivkraft til å finne de beste løsningene for komplekse problemstillinger i samarbeid med kundene og øvrige stakeholders
  • En motivasjon til å tilby 360 graders løsninger for kundene, dvs. levere komplette løsninger ved bruk av kunnskap fra COWI-nettverket
  • Interesse for å være en del av COWIs satsing på industri som inkluderer å bygge kompetanse i COWI. Med andre ord er interesse for - og evne til - kunnskapsoverføring viktig

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en spennende og dynamisk arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet. Hos oss får du:

  • Påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter i stor grad
  • Gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger

INTERESSERT?
Dersom du har spørsmål er du velkommen til å kontakte:

Alert Holtman
Prosjekt- og markedssjef
Tlf. 925 23 266

eller

Jonny Edvardsen
Avdelingssjef
Tlf: 905 43 443

Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang.

Søk stilling

Vis flere stillinger: