Tinn-ordfører Steinar Bergsland saget over en blå stender og markerte åpningen av nye Maxbo Rjukan med hjelp fra Maxbo-sjef Thomas Støkken (til venstre) og varehussjef Finn Håkensen. Foto: MaxboVarehussjef Johannes Irgens (til venstre) og Løvenskiold-eier Carl Otto Løvenskiold åpnet Maxbo Slemmestad i Asker. Foto: Maxbo

Her åpnet nye Maxbo-varehus denne uken

Denne uken var det offisiell åpning av både Maxbo Rjukan i Tinn i Telemark og Maxbo Slemmestad i Asker.

Det skriver Maxbo i en pressemelding fredag.

Åpningen av de to Maxbo-varehusene skjer etter at Maxbo-eier Løvenskiold Handel i fjor kjøpte tre Montér-varehus fra Bringo Sag & Høvleri. Kjøpet inkluderer også et varehus i Åmot, som offisielt åpner som Maxbo 13. februar i år.

– Dette er starten på en stor satsing. Nå gleder vi oss til en ny start og en ny giv, sier varehussjef Finn Håkonsen på Maxbo Rjukan i pressemeldingen.

Både Håkonsen og varehussjef Johannes Irgens hos Maxbo Slemmestad understreker i pressemeldingen at de tar vare på gamle ansatte og gammel kunnskap fra Montér-tiden.
– Jeg ønsker å videreføre den gode kulturen vi allerede har opparbeidet oss. Vi skal ha fokus på lokal service og fortsette satsingen på både proffe håndverkere og hobby-håndverkerne i området. Her er de fleste kundene lokale snekkere, lokale utbyggere og lokale private kunder, som vi allerede har et godt forhold til, sier Irgens.

Maxbo-sjef Thomas Støkken sier i pressemeldingen at han har stor tro på de nye Maxbo-varehusene.
– Dette er varehus og folk som har drevet svært godt gjennom mange år. Som en del av Maxbo-familien får de tilgang til et stort støtteapparat, og vi skal gjøre alt vi kan for at de skal lykkes godt også som Maxbo. Både Telemark og Asker er store og viktig satsingsområde for oss, og dette oppkjøpet er derfor en viktig del av å kunne ha et godt og bredt tilbud i disse regionene. I Telemark er det spesielt det store hyttemarkedet er interessant, og hvor vi skal jobbe spesielt med Maxbos egne hyttemodeller, sier Støkken.