Foto: Kristian Wigen/Gøril Solheim – Neumann Bygg ASFoto: Kristian Wigen/Gøril Solheim – Neumann Bygg ASFoto: Kristian Wigen/Gøril Solheim – Neumann Bygg ASFoto: Kristian Wigen/Gøril Solheim – Neumann Bygg ASFoto: Kristian Wigen/Gøril Solheim – Neumann Bygg ASFoto: Kristian Wigen/Gøril Solheim – Neumann Bygg ASFoto: Kristian Wigen/Gøril Solheim – Neumann Bygg ASFoto: Kristian Wigen/Gøril Solheim – Neumann Bygg AS

Neumann Bygg med åpningsfest for oppgradert anlegg i Bergen

I Bergen har det siden desember vært stor byggeaktivitet i Neumanns proffsenter i Sandviken, og butikken er nå oppgradert til Neumanns nye butikkonsept.

Kjell Paulsrud

– Neumann Bygg i Sandviken er ett av STARK Groups største anlegg i Europa, med nær 30.000 kvadratmeter med trelast og byggevarer sentralt i Bergen. I det nye proffsenterkonseptet er det sterkt fokus på dør- og vindusutstillinger, plater- og interiørprodukter, festemidler og verktøy, i tillegg til verneutstyr, bekledning og HMS, sier administrerende direktør Kjell Paulsrud i Neumann Bygg i en melding fra selskapet.

Gjennom mer enn 180 år har Neumann Bygg AS drevet med salg av byggevarer til det profesjonelle markedet i Bergen. Til tross for at de skal være på plass i nye lokaler i Bergen om fem års tid, sier Paulsrud det viktig å sikre den gode kundeopplevelsen kundene.

– For Neumann Bygg har det vært viktig å utvikle et konsept som setter proffens behov i sentrum. Proffsenteret må både være innbydende, tidsriktig og inviterende men samtidig tilrettelagt for gode kundemøter i alle nivåer i butikkdelen. Showroomet skal invitere til gode møter mellom proffen og dens kunder. I tillegg har proffsenteret samlet salgskontorene sentralt i varehuset, noe som vil skape enda tettere dialog mellom selger og kunde, påpeker han.

Kantineløsning, showroom, sentrale kontorløsninger og møterom som også proffkundene får tilgang til er noen av elementene i konseptet, og skal gi rom for å kunne invitere til kurs, fagtreff og andre aktiviteter for eksisterende og nye proffkunder.

Fredag er det åpningsfest i lokalene i Sandviken hvor kunder og de viktigste leverandørene er invitert.

Neumann Bygg i Bergen har tradisjoner helt tilbake til 1839 da P.G. Rieber etablerte grossistvirksomhet.