Norconsult kjøper Kosbergs Arkitektkontor i Molde. Daglig leder i Kosbergs Arkitektkontor Ola Øvstedal Kosberg (fra venstre), Liv Kosberg og Kjell Kosberg med Jan Kåre Iversen og Jo Sigurd Vold i Norconsult. Foto: Norconsult

Norconsult kjøper Kosbergs Arkitektkontor

Norconsult kjøper Kosbergs Arkitektkontor AS i Molde.

Det skriver Norconsult i en pressemelding torsdag.

Kosbergs Arkitektkontor står blant annet bak Scandic Seilet og Aker Stadion i Molde.

– Vi er utrolig glade for å få Kosbergs Arkitektkontors fremoverlente og dyktige medarbeidere med oss på laget. De vil komplettere og forsterke vårt kompetanseteam i Molde, og sammen kan vi tilby våre kunder enda mer helhetlige arkitektur- og rådgivningstjenester lokalt, sier Jo Sigurd Vold, kontorleder for Norconsult i Molde.

Kosbergs Arkitektkontor ble grunnlagt i 1981, og har i dag åtte ansatte.

– Etter en lang og spennende prosess, er vi nå stolte og glade over å komme inn i et faglig sterkt team i Norconsult og bli en del av landets største arkitektmiljø. Nå vil vi være i posisjon til å løse de virkelig store oppdragene på landsbasis, samtidig som vi fortsatt vil være sterkt til stede i lokalmarkedet, sier daglig leder Ola Ø. Kosberg i pressemeldingen.

Alle Kosbergs Arkitektkontors ansatte vil fortsette i stillingene sine når de fra første mars i år blir en integrert del av Norconsult, heter det i meldingen.