Kontrollingeniør Spor

Techconsult AS er et norsk selskap som tilbyr konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen de tekniske og prosjektadministrative fagområdene.

Selskapet har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Molde i Norge samt Teesside (Newcastle) i Storbritannia.

Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i segmentene Offshore, Bygg og Anlegg, Energi, Skip og Industri samt offentlige og halvoffentlige foretak.

FirmaTechconsult
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

Techconsult er bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber.

Selskapet har inngått rammekontrakt med Bybanen i Bergen knyttet til tjenester innen prosjekt- og byggeledelse, prosjekteringsledelse m.m.

Bybanen, byggetrinn 4, dekker strekningen Bergen Sentrum – Fyllingsdalen og er beregnet fullført rundt 2021/22.

For dette prosjektet søker vi nå etter en Kontrollingeniør Spor.

Stillingens arbeidsoppgaver:

Kontrollingeniør er ansvarlig for å følge opp utførelse av valgte løsninger og arbeid i entreprisen, herunder kontrakt, økonomi, fremdrift, SHA, målebrev mv. Kontrollingeniør skal ha særlig fokus på oppfølging av arbeidenes kompatibilitet med Bybanens Tekniske Regelverk.

Arbeidet omfatter også oppfølging av entreprenørens leveranser og krav. Entreprenøren skal kontrolleres med hensyn til fremdrift, kvalitet og rapportering. Videre skal kontraktsforpliktelser følges opp med et særskilt fokus på endringer, avvik og SHA.

Kontrollingeniør skal også være delaktig i å koordinere fremdrift med øvrige entrepriser på stedet, herunder grunnentreprisene D11, D12, D14, D15, D16 og langsgående tekniske entrepriser, samt følge opp tilkomst til sideordnede entrepriser.

Kontrollingeniør skal bistå Bybanen Utbyggings prosjekteringsledere med oppfølging/kontroll av leveranser fra prosjekterende konsulent (Sweco Norge AS).

Kontrollingeniør skal også utføre oppgaver gitt i kontrollplaner med tilhørende sjekklister for byggeledelsen.

Dine kvalifikasjoner:

  • Det kreves formalutdanning som sivilingeniør eller ingeniør innen relevant fagområde.
  • Det er ønskelig at tilbudt ressurs har relevant erfaring fra lignende oppdrag, fortrinnsvis fra spor- eller veibygging. Lengre relevant erfaring kan kompensere for manglede oppfyllelse av krav til utdanning.
  • Det er en forutsetning at vedkommende er villig og har evne til å tilegne seg ny kunnskap raskt. Opplæring innen aktuelle arbeidsoppgaver vil bli gitt etter behov.
  • Oppdraget vurderes som meget operativt, og ressursen må påregne å tilbringe store deler av arbeidsdagen ute på anleggsplassen. Det forventes at ressursen er strukturert, systematisk og har gode kommunikasjonsevner.
  • Kandidaten må ha inngående kjennskap til bruk av de vanligste IT-verktøyer i bransjen, og generelt god IT-kompetanse er en forutsetning for utførelsen av oppdraget.

Stillingens spesifikasjoner:

Søknadsfristen for denne stillingen er ASAP, men vi vil også vurdere kandidater til lignende eller andre relevante stillinger fortløpende.

Arbeidssted: Bergen

Oppstart: April 2020

Varighet: Mai 2022

Techconsult tilbyr deg som ansatt:

  • Markedsmessige betingelser
  • Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos de største aktørene innen olje-, gass- og landbasert industri
  • God oppfølging av den enkelte medarbeider
  • Forsikringsordninger
  • Sosiale aktiviteter for de ansatte
  • Støtte til fysisk utvikling og trening

Techconsult vektlegger å være nær våre ansatte, og vi fokuserer på å være en profesjonell, sikker og hyggelig arbeidsgiver hvor du tydelig skal merke at fokus er på deg.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg:

Kjell Åsen

Seniorrådgiver - Bygg & Energi
E-post: kjell.aasen@techconsult.no
Dir. telefon: + 47 934 80 422

Søk her

Vis flere stillinger: