Leder prosjektstyring

Nordic Infra AS er et nytt og selvstendig konsulent- rådgivingsselskap innen bygg- og anleggsbransjen. Gjennom bl.a inngått rammeavtale for Nye Veier og arbeid med Fornebubanen for JV Multiconsult/Cowi har vi stor aktivitet og mange spennende oppgaver foran oss. Vi har på kort tid befestet en posisjon i markedet og vi har ambisjoner om ytterligere vekst.

FirmaNordic Infra
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist07.02.2020

Gjennom vårt samarbeid og avtale med det spanske entreprenørselskapet FCC Construcción, støtter vi dem i deres nye prosjekt E6 Ulsberg-Vindåsliene, et prosjekt for Nye Veier. Nordic Infra vil styrke FCC sin anleggsorganisasjon med enkelte nøkkelroller. Arbeidssted vil være på anleggsplass, i nær tilknytning til veiparsellen.

Vi søker derfor en kommersiell leder prosjektstyring.

Våre kandidater

I rollene som «Leder prosjektstyring», vil du få ansvaret for lede en gruppe ressurser som skal gi operativ støtte til prosjektet innen følgende ansvarsområder: kostnadskontroll, rapportering, dokumentkontroll, planlegging og kalkulasjon.

Du har tidligere jobbet i en større prosjektorganisasjon, og aller helst jobbet med oppfølging av bygg- eller anleggsprosjekter. Kandidater uten denne erfaringen, må kunne vise til andre positive resultater relevant for stillingen.

Du har gjerne en høyere økonomisk- eller teknisk utdanning i bunnen. Fordel om kandidaten tidligere har jobbet som operativ prosjektleder. Du har en kommersiell teft og jobber strukturert. Du er vant til å lede og motiverer andre.

Av andre egenskaper er du en relasjonsbygger, en flink kommunikator.

Må beherske norsk og engelsk - både skriftlig og muntlig

Eksempler på arbeidsoppgaver

  • Lede, motivere og utvikle teamet
  • Sørge for å støtte prosjektledelsen med styring og kontroll i prosjektet
  • Sikre relevant rapportering innenfor prosjektstyring til prosjektledelse og andre relevante instanser
  • Utarbeide styringsinformasjon og beslutningsunderlag til prosjektleder og foreslå tiltak.
  • Sikre rett kost- inntektsføring i prosjektet og følge opp lønnsomhet.
  • Lede tilbudsarbeid relatert til økonomi, bl.a prising, lønnsomhet og kalkyler
  • Lede prosjektoppfølging, kalkulasjon, etterkalkyle og løpende kostnadskontroll i prosjektet

Vi kan tilby

Vi ønsker å tilby våre ansatte noe mer enn en arbeidsplass. Du vil være en del av et arbeidsmiljø og fagmiljø med svært erfarne og kompetente kollegaer med mange års erfaring fra bygge- og anleggsbransjen. Nordic Infra skal kunne tilby kundene de beste- og mest kompetente fagspesialistene i bransjen. I tillegg vil du få:

  • Stor fleksibilitet i egen arbeidshverdag og lite byråkrati
  • Konkurransedyktige betingelser og gode insentiv ordninger
  • Positiv bedriftskultur, ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard
  • Svært dyktige kollegaer og spennende utfordringer i et uformelt arbeidsmiljø preget av humor og lite selvhøytidelighet

Ønsker du å vite mer om stilling hva Nordic Infra kan tilby, ta kontakt med Anders Flåtteng på telefon: +47 928 10 007, eller Håkon Tjomsland på telefon: +47 901 19 363.

CV/Søknad sendes til anders.flatteng@nordicinfra.no

Alle henvendelser behandles selvfølgelig konfidensielt. Søknadsfrist: 07.02.2020.

For ledige stillinger se: www.nordicinfra.no

Vis flere stillinger: