Prosjektleder og rådgiver Industri

Sweco former fremtidens samfunn. Vi muliggjør en bærekraftig norsk industri. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist02.02.2020

Leder og rådgiver for industriprosjekter

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco Industri har kontorer i Oslo, Mandal og Bergen og teller i dag til sammen 31 medarbeidere. Vi løser utfordrende oppgaver knyttet til produksjon, prosess og miljø innen mange industribransjer. Metallurgisk-, mineral- og gruveindustri, næringsmiddel, fisk og havbruk, kjemisk og mekanisk industri er blant disse. Oppgavene er varierte, og våre oppdragsgivere er små og store industribedrifter, større Swecoprosjekter, og det offentlige.

Sweco satser strategisk på bærekraft. Norsk industri er offensive når det gjelder sirkulær økonomi og det grønne skiftet og industrien spiller en viktig rolle på veien mot et mer bærekraftig samfunn.

Dette er med på å skape økt etterspørsel etter gode prosjektledere og rådgivere innen industri. Derfor ønsker Sweco Industri å rekruttere flere medarbeidere med erfaring innenfor en eller flere av bransjene vi jobber i.

Hos oss vil du utvikle deg. Som prosjektleder og rådgiver vil du få ansvar for prosjekter og delprosjekter hos våre kunder, og internt i Sweco. Du vil utarbeide konkrete løsninger og jobbe sammen med våre eksperter og rådgivere. Hos oss har alle utstrakt kundekontakt og prosjektlederansvar.

Vi søker deg som tar ansvar og får ting til å skje. Du er god til å samarbeide og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du er klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg. Du er opptatt av kvalitet og er grundig og er rasjonell i dine vurderinger.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Teknisk rådgivning innen ditt fagområde, som kan være prosess, produksjon, mekanisk, logistikk eller andre relevante industrifag.
  • Salg, igangsetting og gjennomføring av prosjekter for industrien som ansvarlig for prosjektet eller som bidragsyter i andres prosjekt.

Dette kan du

  • Du har teknisk utdanning på masternivå.
  • Du har en faglig bakgrunn og erfaring fra industri eller rådgivning, gjerne fra prosess, produksjon eller strømningsteknikk.
  • Du er analytisk og i stand til å løse komplekse oppgaver.
  • Du har erfaring fra prosjekter i industrien, eller du har annen relevant ledererfaring.
  • Du behersker digitale arbeidsplattformer.
  • Du snakker og skriver godt norsk og engelsk.

Kontaktpersoner:

Arild Haugene

Gruppeleder

+47 901 50 903

arild.haugene@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: