Prosjektleder Risikostyring og Strategi

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 18,7 mrd. og 4500 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

FirmaAF Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfrist15.01.2020

Engasjeres du av kompleks forretningsmessig problemløsning uten klare fasitsvar?

AF Gruppen er ett av Norges ledende entreprenør- og industrikonsern, og er inne i en periode med sterk utvikling. Våre høye ambisjoner for fortsatt lønnsom vekst vil fylle de neste årene med store strategiske utfordringer og muligheter. Sterkest av alt står vårt verdigrunnlag og kulturbegrep, og gjennom det vår evne til å tiltrekke oss og ta vare på de beste folka. I AF søker vi aktivt risiko vi kan påvirke og der vår kompetanse tilsier at vi kan styre den suverent. Risikostyring står derfor sentralt som verktøy for å identifisere og håndtere prosjektenes økonomiske risikoeksponering.

Som følge av et stadig høyere aktivitetsnivå ønsker vi å styrke oss med flere Prosjektledere i teamet Risikostyring og Strategi.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Fasilitere kommersielle risikoanalyser i våre tilbudsprosesser og prosjekt
  • Lede kvartalsvise risikoanalyser i forretningsenhetene sammen med konsernledelsen
  • Analysere risikoeksponering og forretningsmessig mulighetsrom
  • Bidra aktivt i konsernets strategiarbeid
  • Utføre og presentere ad-hoc analyser for konsernledelsen
  • Delta og fasilitere utviklingsprosjekt i forretningsenhetene, primært knyttet til forretningsplaner og forbedringsprosjekt
  • Sparre med ledelsen

Dine kvalifikasjoner:

  • Høyere utdannelse, gjerne mastergrad innen økonomi eller teknologi
  • Noen års relevant erfaring, gjerne fra konsulentselskap eller større entreprenør- eller industriselskap
  • God kommersiell forståelse og analytiske evner
  • Erfaring med fasilitering og møteledelse er ønskelig
  • Meget gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner

Som Prosjektleder for Risikostyring og Strategi har du et utstrakt samarbeid med hele konsernets ledelse, og dine personlige egenskaper vektlegges nøye. Derfor har du svært gode samarbeidsegenskaper, du er analytisk og strukturert og har evne til å få gjennomslag for dine synspunkt. Du evner å se muligheter og er forretningsorientert.

Du blir en del av AF Gruppens konsernstab og rapporterer til Direktør for Risikostyring og Strategi. Arbeidssted er Oslo, men noe reisevirksomhet må påregnes.

AF Gruppen tilbyr et godt arbeidsmiljø og varierte utfordringer på tvers av en mangfoldig virksomhet. Du vil få betydelige muligheter for kompetanseutvikling, personlig utvikling og videre karriere i konsernet. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger og opsjons- og aksjeprogram.

Spørsmål om stillingen

Annette Strøno

HR-sjef Rekruttering

AF Gruppen

+47 92 02 02 10

Audun Sagvåg Tengesdal

Direktør Risikostyring og strategi

Risiko

+47 906 76 615

Søk stilling

Vis flere stillinger: