Produktsjef

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Optimera Sikring & Lås, Hansmark, Flisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 179.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

For ytterligere informasjon om selskapet, se www.optimera.no

FirmaOptimera
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi forsterker teamet og er nå på utkikk etter to offensive produktsjefer som ønsker spennende utfordringer, og som ønsker å utvikle seg i Norges ledende byggevarebransje. Du kommer inn i et faglig sterkt team preget av ønske og vilje til å skape resultater. «Sammen bygger vi vinnere»

Sjekk dine kvalifikasjon for rollen og registrer din interesse ved få klikk her: https://www.kvikstep.com/job/no/orionpartnersas/produktsjef

Hva innebærer rollene?

Som produktsjef vil du ha ansvar for sortimentsporteføljen og være drivkraften til å gjennomføre sortimentsutvikling i henhold til overordnet strategi. Du vil ha ansvar for å analysere og overvåke markedet og konkurransebildet, og vil bistå med å optimalisere salg og inntjening gjennom verdikjeden. Du har ansvaret for kalkulasjoner og prisovervåking slik at vi til enhver tid har konkurransedyktig priser i markedet. Du vil også være delaktig i forhandlinger i samarbeid med Kategorisjef. I team med ansatte fra markedsavdelingen vil du være med å planlegge kommende markedsaktiviteter.

Stillingen rapporterer til Kategorisjef og vil ha kontakt inn mot logistikk-, innkjøp-, marked- og salgsavdeling.

Er du den vi ser etter?

Vi er ute etter en markedsorientert person med evne og ønske om å lære noe nytt innen fagområdet. Du må ha økonomisk forståelse og evnen til å se hele verdikjeden. Det er viktig at du har sterke analytiske egenskaper, gode Excel-kunnskaper, er nøyaktig i arbeid og kommunikasjon og har gode samarbeidsevner. Erfaring fra kampanjeplanlegging og gjennomføring, og lignende rolle innen produkt, sortiment eller innkjøp vil være en fordel, men ikke et krav. Vi ser etter en strukturert person som er offensiv, effektiv og har stor gjennomføringskraft. Du har en kommersiell holdning, er utadvendt og initiativrik og trives i en hektisk hverdag.

I tillegg kjenner du deg igjen i verdiene våre: Offensive, Profesjonelle og Personlige

De to produktsjefene vi søker er innen områdene:

  • DVF (dør, vindu, fasade)
  • Trelast og plater

Erfaring fra aktuelle produktområder er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyr

Videre tilbyr selskapet konkurransedyktige betingelser inkl. bransjens beste pensjons- og forsikringsordninger, bedriftshytte, bedriftsidrettslag, mm.

Kontakt

Er du fortsatt nysgjerrig? Ta kontakt med våre rådgivere i Orion & Partners AS for nærmere informasjon om stillingen:

Helge Frisch, mobil: 900 98 607

Emilie Holthe, mobil: 930 24 433

Alle henvendelser behandles konfidensielt inntil annet er avtalt med den enkelte.

Søk stilling

Vis flere stillinger: