Geir Nordbø (til venstre) er ny divisjonsdirektør for NRC Anlegg, og Martin Olsen er ny divisjonsdirektør for NRC Bane. Foto: NRC Group

NRC ansetter nye divisjonsdirektører

NRC Group i Norge har ansatt Geir Nordbø som divisjonsdirektør for NRC Anlegg AS og Martin Olsen som divisjonsdirektør for NRC Bane AS.

Det skriver NRC Group i en pressemelding tirsdag.
Det siste året har NRC Group i Norge vært på jakt etter nye divisjonsledere for selskapets anlegg- og banevirksomhet. Etter en grundig rekrutteringsprosess, hvor mange eksterne har blitt vurdert, har bedriften nå valgt å satse på to ansatte fra egne rekker, heter det i pressemeldingen.

Geir Nordbø begynte i NRC Anlegg som Prosjektsjef i januar 2017.
Han startet sin karriere i anleggsbransjen som maskinfører for 32 år siden, og har blant annet jobbet som formann, oppsynsmann, anleggsleder, prosjektleder, prosjektansvarlig, prosjektsjef, regiondirektør og avdelingsdirektør, skriver NRC.
– Jeg ser frem til å tiltre stillingen som Divisjonsdirektør Anlegg, og setter stor pris på tilliten jeg har fått, sier Nordbø i meldingen.
Martin Olsen er utdannet innen anleggsteknikk fra Fagskolen Innlandet, og har jobbet i anleggsbransjen siden 2010, hovedsakelig med kontrakts- og stikningsledelse, og etter hvert prosjektledelse, heter det i pressemeldingen.

Olsen var med på å starte opp HAG Anlegg i 2016, og ble en del av NRC Anlegg i 2017 da NRC Group kjøpte selskapet.
– Jeg er veldig stolt og glad for å jobbe i et miljøbevisst og fremoverlent selskap som tør å satse på unge ledere. Jeg er ydmyk ovenfor oppgaven, men gleder meg veldig til å jobbe sammen med og videreutvikle de flotte folkene i NRC Bane for å sørge for at vi når vårt mål om å bli Norges mest lønnsomme baneentreprenør. Jernbanen i Norge trenger dyktige entreprenører, og vi skal levere god kvalitet til våre kunder og bidra til å løse viktige samfunnsoppgaver uten alvorlige personskader eller utslipp til naturen, sier Olsen.

Martin Olsen har allerede tiltrådt sin rolle, og Geir Nordbø tiltrer første januar 2020, heter det i pressemeldingen.