Daglig leder Steinar R. Myhra i CF Kongsberg kan ønske velkommen til 5.000 kvadratmeter nytt byggevarehus på Kongsberg 2. januar. Foto: Carlsen FritzøeFoto: Carlsen Fritzøe

Carlsen Fritzøe åpner nytt byggevarehus på Kongsberg

Carlsen Fritzøe handel åpner nytt byggevarehus på Kongsberg 2. januar 2020.

Det skriver Carlsen Fritzøe i en pressemelding tirsag.

– Som markedsleder på Kongsberg er det på tide at CF kan tilby et moderne byggevarehus med stor kapasitet til vår stadig økende kundemasse i Kongsberg-regionen, sier styreleder og eier Thomas Beck i Carlsen Fritzøe handel (CF).

2. januar 2020 åpner de i et 5.000 kvadratmeter stort nytt bygg på Kongsberg i Buskerud.

– Lokalene våre på Skrubbemoen har vi vokst ut av for lengst. Etter nær 15 år her og en tredobling av omsetningen siden starten, er lokalene og utearealene for trange og uhensiktsmessige, sier Beck i pressemeldingen.

– Vi gleder oss til å ønske kundene velkommen til 1.000 kvadratmeter butikk, 2.000 kvadratmeter drive-in byggevarer og trelast og 2.000 kvadratmeter med logistikkområde. Nå kan alle varene våre lagres under tak, sier daglig leder Steinar R. Myhra i CF Kongsberg.

Byggevarehuset har over 40 ansatte.

– Vi får nå plass til flere varer i Kongsbergs største byggevarehus. Blant annet har vi trolig Buskeruds største lagerførte utvalg av Royal-impregnert kledning og terrassebord. Vi får også flere store og moderne utstillinger. Det er viktig at vi har et tiltalende byggevarehus hvor proffkundene kan ta med seg sine kunder for å gjøre gode valg, sier Myhra i pressemeldingen.

Det er lagt vekt på lavt energibruk og på HMS for både ansatte og kunder, skriver Carlsen Fritzøe om det nye byggevarehuset. Blant annet er det selvlukkende elektriske porter fra alle hemsene for å unngå fallulykker. Og det er gitter i alle pallereoler for å hindre at varer faller ned. Både i butikk, drive-in hallen og i øvrige lagerområder blir det ekstra kraftig belysning.