Jonas Mjåvatn er ny salgs- og akkvisisjonssjef i Conceptor Bolig fra januar 2020. Foto: Thomas Brun / NTB Scanpix

Jonas Mjåvatn blir ny salgssjef i Conceptor Bolig

Jonas Mjåvatn går fra jobben som prosjektmegler i Eiendomsmegler1 Oslo og Akershus’ prosjektavdeling og inn i stillingen som ny salgs- og akkvisisjonssjef i Conceptor Bolig fra januar 2020.

Det skriver Conceptor Bolig i en pressemelding tirsdag.

Jonas Mjåvatn er utdannet ved Cedarville University i Ohio fra 1996 til 2000 innen ledelse og internasjonal handel, før han startet som eiendomsmegler høsten 2000. Fra 2004 jobbet han med utvikling av forskjellige eiendomsprosjekter, før han begynte som prosjektmegler i DNB Eiendom - sentral prosjektavdeling i 2007. Veien gikk videre til Eiendomsmegler1 Oslo og Akershus’ prosjektavdeling i 2012, hvor han har jobbet frem til i dag.

Conceptor Bolig har en strategi om å bygge leiligheter og boliger i det sentrale østlandsområdet hvor også InterCity-satsing er prioritert. Selskapet har omtrent 2.200 leiligheter under utvikling, og har prosjekter på Hamar, Jessheim, Sætre, Asker, Horten, Sandefjord og i Skien, heter det i pressemeldingen.

– Vi har vært heldige med at vi har kunnet håndplukke våre nøkkelpersoner. At Jonas, som vi har lært å kjenne gjennom vårt prosjekt Jessheim Sør, har ønsket å bli en del av Conceptor Bolig-teamet, er utrolig gøy. Vi har ønsket å styrke organisasjonen med fokus på salg- og akkvisisjon og nå kan vi se frem mot neste år og vite at vi har den rette ressursen på plass, sier Lasse Skjelbred, administrerende direktør i Conceptor Bolig.