Ettermarkedsansvarlig

AF Bygg Østfold er en solid entreprenørbedrift med Østfold og søndre del av Follo som markedsområde. Vår virksomhet er prosjektbasert og vi gjennomfører store, komplekse byggeprosjekter for private og offentlige kunder. AF Bygg Østfold er en del av AF Gruppen Norge AS.

FirmaAF Bygg Østfold
FylkeØstfold
StedRåde
Søknadsfrist11.01.2020

Er du god på kundeservice og administrasjon?

Som et viktig ledd i utviklingen av vår totalportefølje søker vi nå en erfaren ettermarkedsansvarlig. Som ettermarkedsansvarlig vil du få en en viktig rolle med ansvar for oppfølging av kunder og gjennomføring av våre ettermarkedsprosjekter. Du vil også være en viktig del av enhetens forbedringsarbeid.

Dine ansvarsområder vil være:

  • Være med på forbefaring på prosjekter
  • Administrere og gjennomføre garantibefaringer
  • Organisere og administrere utbedringsarbeider
  • Økonomiansvar for ettermarkedsprosjekter
  • Sørge for god erfaringsoverføring i enheten
  • Ansvarlig for internettbasert avvikssystem
  • Bistå å definere mål for kundetilfredshet

Kvalifikasjoner:

Du har erfaring fra byggebransjen og gjerne god kjennskap til bruk av norsk standard og bustadoppføringslova m.m. fra tidligere. Du har også generelt gode IT-ferdigheter.

Personlige egenskaper:

Du vil få en viktig rolle med stor kontaktflate mot prosjekter, leverandører og ikke minst våre kunder. Du trives godt med å skape og pleie gode relasjoner, er positiv og trives med å ha mange baller i luften samtidig. Du er profesjonell, strukturert og løsningsorientert samt har gode formuleringsevner, både muntlig og skriftlig. Du er en god organisator og inspirator, jobber analytisk og strukturert og tar tydelig eierskap til ansvarsområdene dine. Du er selvgående og har høy gjennomføringsevne. Videre er du nysgjerrig av natur og opptatt av forbedring og utvikling.

Vi tilbyr:

AF Gruppen tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Kontaktperson

Kristin Sørlie

Personalsjef

Telefon 950 48 814

Morten Midtskog

Direktør, AF Bygg Østfold

Telefon 900 84 911

Søk stilling

Vis flere stillinger: