Adm. direktør

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer med 180 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og kjedene Flisekompaniet og Monter. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

FirmaOptimera
FylkeOslo
Søknadsfrist18.12.2019

Adm. direktør skal sikre fortsatt lønnsom vekst for Optimera i både B2B- og B2C-kanalene. Vi ser etter kandidater med toppledererfaring fra større virksomhet med kompleks verdikjede. Du har god forståelse for hvordan posisjonere og utvikle en virksomhet hvor både salg og marked, innkjøp og distribusjon er viktige forretningsområder.

Du får ansvar for utviklingen og posisjoneringen av Norges største byggevareaktør og vil ha stor mulighet til å sette ditt preg på byggevarebransjen i årene som kommer. Optimera er et selskap med ubyråkratisk og løsningsorientert kultur – med korte veier fra ord til handling. Selskapet kjennetegnes av kvalitet, innovasjon og stor kommersiell satsningsvilje, og er del av et internasjonalt konsern med betydelige finansielle og industrielle muskler.

Rett kandidat er konseptuelt sterk, en utpreget lagspiller og har høy gjennomføringsevne. Du tenker helhetlig og balanserer godt strategiske og taktiske hensyn. Du er en motiverende og involverende leder som skaper gode relasjoner internt og eksternt. Stillingen rapporterer til konsernsjef i Dahl Optimera Norge.

Interessenter kan ta fortrolig kontakt med Ole Petter Melleby eller Joachim Guslund i ISCO Group på telefon 22 06 87 00. Registrer søknad og CV snarest og senest innen 18. desember 2019.

Send søknad

Vis flere stillinger: