Rådgiver innen mobilitet og trafikkplanlegging, Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist12.01.2020

Vil du jobbe i et av Skandinavias største fagmiljøer innen mobilitet og samferdsel? Har du prosjektledererfaring og solid kunnskap innen trafikkplanlegging? Og er du en god relasjonsbygger med gode kommunikasjonsegenskaper? Kom og hjelp oss med å utforme fremtiden!

BLI DEL AV ET DYKTIG, TVERRFAGLIG TEAM

Avdeling Plan består av rundt 70 medarbeidere fordelt på ulike kontorer på Østlandet. Vi har et svært tverrfaglig og kompetanserikt miljø, og samarbeider med samfunnsplanleggere, andre ingeniører, økonomer, landskapsarkitekter, arealplanleggere, plantevitere og naturforvaltere for å finne løsninger der miljø og mennesket står i sentrum.

COWI er involvert i noen av de mest prestisjefylte prosjektene i landet, som Fornebubanen, InterCity Østfold, Oslopakke 3 og Regjeringskvartalet. Vi jobber i ulike skalaer – alt fra de store utstrakte vegutbyggingsprosjektene, komplekse transportanalyser og strategier i bykontekst, til lokale trafikk- og kapasitetsvurderinger i avgrensede områder.

Som rådgiver innen mobilitet og trafikkplanlegging i COWI blir du en del av seksjonen Analyse og Trafikk som i dag består av 17 medarbeidere. Seksjonen består av ingeniører og samfunnsøkonomer som supplerer hverandre godt innenfor transportutredninger og -analyser. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø, og vi samarbeider ofte med øvrige seksjoner på kontoret, både faglig og sosialt.

VÆR MED Å UTFORME FREMTIDENS BÆREKRAFTIGE SAMFUNN

I denne stillingen vil du være en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider tett sammen med seksjonsleder på analyse og trafikk og øvrige kollegaer.

Til daglig vil du typisk jobbe med noen av følgende oppgaver:

  • Trafikkanalyser og -utredninger
  • Kollektivplanlegging
  • Mobilitetsplanlegging for gående og syklende
  • Fremtidens grønne mobilitetsløsninger
  • Trafikksikkerhet

COWI er ledende innenfor vårt felt, fordi vi har ansatte som er ledende innenfor sine felt. I COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i utformingen av fremtidens samfunn. Sammen med din nærmeste leder legger du opp en plan for din egen utvikling, og du får mulighet fra dag til dag til å bygge opp din kompetanse på spennende prosjekter.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være en relasjonsbygger som kan samarbeide på tvers av avdelingen, med gode evner til å kommunisere, og solid forretningsforståelse.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter/kvalifikasjoner:

  • Sivilingeniør/M.Sc. eller tilsvarende relevant masterutdanning innenfor fagområdet
  • Min. 5-10 års arbeidserfaring med en eller flere av ovenstående arbeidsområder
  • Prosjektledererfaring
  • God norsk formidlingsevne, både muntlig og skriftlig

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ringe René Lund Hansen (seksjonsleder Analyse og Trafikk Oslo) på telefon +47 915 15 913.

SLIK SØKER DU

Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

Søk stilling

Vis flere stillinger: