Vegplanlegger

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist05.01.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring som vegplanlegger i en stilling hvor du kan være med på utviklingen av seksjon Samferdsel på Rambølls kontor i Bergen. Bergenskontoret er et tverrfaglig rådgivningsmiljø med ca 130 medarbeidere. For denne rollen trenger du erfaring fra planlegging og prosjektering av samferdselsoppdrag. Du må like å jobbe i prosjektgrupper og gjerne ha erfaring med aktiv kontakt med kunde. Hos oss vil du ta del i et sterkt fagmiljø og et lokalt team som har som ambisjon å være i forkant av utviklingen. Arbeidssted er vårt kontor i Fyllingsdalen i Bergen. Er du vår nye Vegplanlegger? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår areal og samferdsels avdeling

Som vår nye Vegplanlegger blir du en del av en tverrfaglig avdeling innen veg, landskap og VA med 16 personer og tilknyttet seksjon for vegplanlegging, hvor vi har et faglig sterkt og godt miljø med 11 personer. Avdelingen har høy effektivitet og kvalitet, god takhøyde og med humor som sitter løst. Vi ser etter deg som liker å ta ansvar, bidra til faglig utvikling og bidra i et kreativt miljø. Vi deltar i de største nasjonale prosjektene innen veg og jernbane, i tillegg til mange lokale prosjekter gjennom rammeavtaler med offentlige kunder og private utbyggere.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Planlegging og prosjektering av veger/motorveger/plasser/boligområder etc
  • Oppdragsledelse og tilbudsarbeid på store/mellomstore og tverrfaglige prosjekter
  • Kommunisere og samarbeide med oppdragsgivere
  • Delta i vårt utviklingsarbeid, og bidra til å videreutvikle fagmiljøet på seksjon veg i Bergen

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Utdannelse i vegplanlegging, som master eller bachelor. Minimum 5 års erfaring
  • Erfaring fra rådgiver, entreprenør eller det offentlige
  • Erfaring fra regulerings- og byggeplanarbeid
  • Erfaring som prosjektleder vil bidra positivt
  • Interesse for markedsutvikling og deltakelse i tilbudsskriving
  • Erfaring fra prosjekteringsverktøy, fortrinnsvis Autocad, Novapoint (BIM) vil være en fordel

I denne rollen vil det være en fordel om du også har god skriftlig og muntlig kommunikasjon både på norsk og engelsk.

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 05.01.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Seksjonsleder veg Paul Skarsvåg tlf: 48354800 mail: paul.skarsvag@ramboll.no

Avdelingsleder Ole Johan Sæverås tlf 97675793 mail: ole.johan.saveras@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: