Økonomidirektør

GK Gruppen er en ledende skandinavisk teknisk entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, elektro, rør, sikkerhet, byggautomasjon, kulde og energi. Konsernet har 52 kontorer i Norge, 24 kontorer i Sverige og 8 kontorer i Danmark. GK Gruppen og den norske virksomheten har hovedkontor i Miljøhuset på Ryen i Oslo. GK Gruppen har mer enn 3.300 ansatte og omsetter for cirka 6 milliarder kroner i året, hvorav cirka 4 milliarder kroner i GK Norge.

For mer informasjon se: www.gk.no

FirmaGK Norge
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Nyopprettet rolle – M&A – Prosess- og forbedringsarbeid

Vi søker en økonomidirektør til en nyopprettet rolle i GK Norge med ansvaret for all økonomistyring i den norske delen av GK-konsernet. Den nye direktøren vil ha en viktig rolle i arbeidet med videre profesjonalisering av selskapet og målsetningen om å bli den ledende totaltekniske entreprenøren i Norden. Rollen innebærer blant annet å være strategisk sparringspartner for nøkkelpersoner i så vel GK Gruppen som i GK Norge.

Basert på en tidlig etablert visjon om å være riksdekkende har GK hatt ekspansjon ”i veggene” siden begynnelsen i 1964. Den nye økonomidirektøren vil være en viktig bidragsyter i vurdering av nye oppkjøp og sammenslåinger, men også integrering og optimalisering opp mot dagens virksomhet.

For å lykkes i denne rollen tror vi du er svært analytisk, flink til å se forbedringspotensial og effektiviseringsmuligheter samt er en inspirator med høy gjennomføring- og omstillingsevne.

Rett kandidat bør ha solid erfaring fra tilsvarende roller i større virksomheter/konsern som har gjennomgått store endringer. Videre er det en stor fordel med kjennskap til byggebransjen eller andre relevante teknologiske prosjektmiljøer.

Stillingen inngår i ledergruppen og rapporterer til administrerende direktør i GK Norge.

Interessert? Kontakt Visindi AS ved Rune Hope, tlf. 450 75 000, Christian Høie Lie, tlf. 984 84 870 eller Frederic Moger, tlf. 415 48 884. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver i prosessens innledende del. Søknad med CV sendes snarest.

Søk stilling

Vis flere stillinger: