Illustrasjon: LPO Arkitekter / Eve ImagesIllustrasjon: LPO Arkitekter / Eve ImagesIllustrasjon: LPO Arkitekter / Eve ImagesIllustrasjon: LPO Arkitekter / Eve ImagesIllustrasjon: LPO Arkitekter / Eve Images

Höegh Eiendom med salgsrekord for Verket Brygge i Moss

Höegh Eiendom har i løpet av de første to salgsukene på Verket Brygge i Moss solgt 29 leiligheter til en total salgsverdi på 220 millioner kroner.

Det skriver Höegh Eiendom i en pressemelding tirsdag.

Eiendomsaktøren har, ifølge meldingen, også satt prisrekord i Østfold med en toppleilighet solgt for 16,5 millioner kroner i prosjektet.

– Vi er veldig glade for at prosjektet har fått en så god start. Vi håper at vi kan få til byggestart for hele Verket Brygge-prosjektet i løpet av første kvartal 2020. Det er også hyggelig at vi har fylt opp bygulvet langs elvepromenaden og at vi nå kan igangsette hotell Riviera. Vi trenger både boliger, hotell, kontorer og levende første etasjer for å levere på vår visjon om å skape levende steder som begeistrer» sier Eirik Thrygg, administrerende direktør i Höegh Eiendom.

Verket Brygge prosjektet består av 57 leiligheter i forskjellige størrelser fra 46 kvadratmeter til 209 kvadratmeter, fordelt på tre bygg. De aller fleste leilighetene har sjøutsikt, og alle tilbyr nærhet til sjøen og Moss sentrum, heter det i pressemeldingen.