Fotomontasje: Skanska

Skanska selger næringslokaler på Ensjø i Oslo

Skanska Eiendomsutvikling har solgt et 2.200 kvadratmeter stort næringslokale på Ensjø til Ragde Eiendom AS.

Lokalene ligger i 1. og 2. etg i byggetrinn 1, og er en del av den store utbyggingen til Skanska Eiendomsutviklings boligprosjekt Ensjø Torg som til sammen består av 630 leiligheter. Alle de fem lokalene i 1. etasje er leid ut, til henholdsvis SPAR, Åpent Bakeri, Winther Blomst, Vitus og Notar. I tillegg er det kontorlokaler i 2. etasje.

– Vi er godt fornøyde med salget av denne eiendommen, og er glade for at Ragde Eiendom nå tar over. Vi er helt sikre på at de vil forvalte eiendommen på en flott måte og ta godt vare på leietakerne. Det er fint å se at det er attraktive leietakere som ønsker seg til Ensjø Torg, og vi er helt sikre på at disse aktørene og boligkjøperne vil komplementere hverandre på en god måte, sier Konserndirektør i Skanska Eiendomsutvikling, Thorbjørn Brevik.

Ragde Eiendom i flere år vært en engasjert aktør på Ensjø, og har blant annet sitt eget hovedkontor beliggende i samme område.

– Vi har stor tro på Ensjø, og svært fornøyde med kjøpet av denne eiendommen. Nå gleder vi oss til å ta over lokalene og fortsette et godt samarbeid med leietakerne, sier eier av Ragde Eiendom, Edgar Haugen.

Megler av transaksjonen var Cushman and Wakefield Realkapital og juridisk rådgiver var Haavind.