Leif Tore Hanssen ny utbyggingsdirektør i Omsorgsbygg

Omsorgsbygg har tilsatt Leif Tore Hanssen i stillingen som utbyggingsdirektør. Han kommer fra stillingen som prosjektleder i foretaket.

Leif Tore Hanssen

- Leif Tore har jobbet i Omsorgsbygg i under ett år, men har imponert oss med sin kompetanse og stil. Han har bred erfaring både faglig og innen ledelse. Vi er glade for å ønske han velkommen i ledergruppen, sier adm.dir. Lars Henrik Bøhler i Omsorgsbygg Oslo KF i en pressemelding.

Leif Tore Hanssen er sivilingeinør innen integrert bygningsteknologi, og har en erfaringsbasert master innen strategisk ledelse og økonomi. Han har ledererfaring fra ulike roller, samt jobbet med prosjektering, byggteknisk rådgivning, anleggsledelse, prosjektledelse, eiendomsforvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av eiendommer. Han har tidligere jobbet for Statsbygg, Multiconsult, Skanska, Universitetssykehuset i Nord-Norge. Leif Tore Hanssen har også vært aktiv i Bygg21 sin arbeidsgruppe "Samhandling i byggeprosjekter", og sitter i Norges bygg- og eiendomsforenings kompetansegruppe.

- Jeg trives svært godt i Omsorgsbygg og Oslo kommune, og gleder meg til å ta fatt. Vi har gode budsjetter og spennende prosjekter foran oss, som vil sette sitt preg på byen. Vi er derfor i gang med en stor rekrutteringsjobb, hvor vi søker etter mer enn ti prosjektledere. Det skal bli spennende å ta i mot nye medarbeidere og samtidig ta vare på den gode kulturen i foretajet, sier Leif Tore Hanssen.