Bak fra venstre: Øyvind Lunke fra Omsorgsbygg Oslo KF, Lukas Durlej, AF Håndverk, Jens Kroepelien fra Omsorgsbygg Oslo KF, Kim Kristiansen i Thorendahl AS Foran fra venstre: Administrerende direktør Lars Henrik Bøhler i Omsorgsbygg Oslo KF og daglig leder Ingvar Røang i Thorendahl AS

Thorendahl skal rehabilitere brannstasjonen på Kastellet på Ekeberg

Omsorgsbygg har sammen med Thorendahl skrevet kontrakt for rehabilitering av Kastellet brannstasjon på Ekeberg. Dette blir Thorendahl sitt tredje brannstasjonsprosjekt kontrahert av Omsorgsbygg Oslo KF.

– Thorendahl har fått prosjekter på flere av våre brannstasjoner, og vi er glade for å fortsette samarbeidet. Det som skal gjøres på Kastellet er både bygningstekniske forbedringer og enøk-tiltak. Det viktigste er at bygget nå får et ventilasjonsanlegg. Omsorgsbyggs hovedmål er å bygge, drifte og forvalte miljøvennlige og energieffektive bygg med innemiljø i verdensklasse – og vi tror at bedre ventilasjon i dette bygget gjør det bedre å være i, sier administrerende direktør i Omsorgsbygg, Lars Henrik Bøhler.

– Vi er takknemlige for at vi igjen har blitt valgt ut som entreprenør for Omsorgsbygg. For oss er dette en sterk indikasjon på at fokuset vårt på ansvarlighet, kompetanse og erfaring verdsettes, og at vi gjennom å følge Oslomodellen blir ansett som en seriøs aktør i de offentlige anbudsrundene, sier daglig leder i Thorendahl, Ingvar Røang.

Thorendahl står for rehabilitering av Kastellet brannstasjon sammen med levering av en midlertidig brannstasjon. Dette skal sørge for å opprettholde drift og nødvendig bygningsmasse for stasjonen under prosjektet. Oppstart er november 2019.