Gruppeleder vei og samferdselselektro

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeAkershus
StedSki
Søknadsfrist06.12.2019

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som både er imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Infrastrukturgruppen ved Swecos Ski-kontor jobber med samferdselsprosjekter i alle størrelser og består i dag av 15 engasjerte og dyktige kolleger i et godt arbeidsmiljø. Faggruppene jobber blant annet med prosjektering av veier, bygater, føringsveier og veibelysning. Hos oss vil du få en sentral rolle med å ivareta det gode arbeidsmiljøet og styrke markedsposisjonen vår innen vei og samferdselselektro. Kanskje du også er interessert i grønn mobilitet? Dette er noe vi ønsker å styrke oss på! Du vil få en viktig jobb med å styrke gruppens mangfold og robusthet, og sørge for at vi har tilstrekkelig ressurser i et området med betydelig vekst. I tillegg til arbeidet i gruppen vil du hos oss inngå som en del av ledergruppen der de mer strategiske planene legges i form av blant markedstilnærming, rekruttering og samarbeid på tvers av enheter.

Hos oss vil du utvikle deg. Du er en stødig leder som har lyst til å videreutvikle ledertalentet ditt og være med å sette fokus sammen medarbeidere og andre ledere. Som gruppeleder vil du vil få rik anledning til nettopp dette, når du skal styrke det gode samholdet i gruppen og løfte dine medarbeidere til nye høyder. Din faglige styrke og ditt engasjement vil komme til sin rett i samarbeid med kunder, og når du skal øke presisjonsnivået på gruppens arbeid med våre kunders prosjekter.

Dine arbeidsoppgaver

  • Ledelse, oppfølging og utvikling av medarbeidere og fagmiljø.
  • Resultatstyring for gruppens prosjekter og gruppens samlede resultat.
  • Forsterke og utvikle gode relasjoner til eksisterende og potensielle kunder.
  • Jobbe med tilbud og se og ta mulighetene som ligger i vårt markedsområde
  • Rekruttering og ressursstyring.
  • Se behov for muligheter for medarbeidernes faglige utvikling
  • Samarbeid med våre kolleger på tvers av lokasjoner

Dette kan du

  • Du har en bachelor- eller mastergrad, helst innen samferdsel
  • Du har erfaring fra samferdselsprosjekter, som rådgivende ingeniør eller prosjekteringsleder
  • Du kan med fordel ha prosjekteringserfaring og/eller ledelseserfaring.
  • Du bør være kjent med oppdrags og/eller prosjektledelse
  • Du har gjerne kjennskap til tekniske regelverk og håndbøker innen samferdselsprosjektering
  • Kunnskap og kompetanse om hva vi skal levere til våre kunder i ulike prosjektfaser og entreprisekontrakter

Kontaktpersoner:

Guro Emilie Næss Sverreng

Gruppeleder Samfunnsplanlegging

Tlf. +47 926 62 504

guro.sverreng@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: