Ådalen Truck har sikret seg importen av Hinowa beltegående lifter

Ådalen Truck AS styrker sin liftdivisjon, og har fått importen av Hinowa beltegående lifter til Norge.

– Hinowa beltegående lifter har i lang tid hatt en solid posisjon i det norske markedet. Fabrikken produserer beltegående lifter med arbeidshøyde fra 13 til 33 meter. Liftene leveres med valgfrie driftmuligheter som 220V, kombinert med bensin/dieselaggregat eller med lithium batterier, heter det i en pressemelding.

– Jeg har arbeidet med Hinowa siden 2007 og kjenner produktet godt. Hinowa som leverandør er en solid produsent å ha i ryggen. Kontinuerlig produktutvikling, høy kvalitet og meget godt utstyrte maskiner, gjør sitt til at Hinowa er en svært spennende maskintype å tilby våre norske kunder, sier salgs – og markedssjef lift Jan Erik Parr i Ådalen Truck.

Av standard utrustning på maskinene drar han blant annet frem tilkoblingsmuligheter for vann og luft i kurven, hurtigavkobling av kurv, fjernstyring, selvnivellering. Maskinene kan om ønskelig leveres med tilpasset tilhenger.

– Hinowa er smale beltemaskiner med høyde under to meter, og en bredde under 80 centimeter. Dette gjør sitt til at bruken av Hinowa er like godt egnet innendørs som utendørs, legger Parr til.