Rådgivende biolog - COWI Haugesund

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeRogaland
StedHaugesund
Søknadsfrist15.12.2019

Vil du bli en del av et stort fagmiljø innen Vann og Miljø? Fagene økologi og biologi blir stadig mer sentrale i vår aktivitet, og vi søker derfor en rådgivende biolog som kan styrke vårt fagmiljø ved COWIs kontor i Haugesund.

Vårt kontor i Haugesund har i dag 32 medarbeidere innenfor fagområdene vann, generell økologi, plan og areal, landskap, elektro, brann og VVS. Avstanden er kort mellom idé og gjennomføring, og vårt rause og inkluderende arbeidsmiljø bidrar til at vi trives godt både faglig og sosialt.

Som rådgivende biolog i COWI Haugesund vil dine primære arbeidsoppgaver være faglig bistand i planleggings-, utrednings- og kartleggingsarbeid. Du vil inngå i vårt etablerte team av biologer som arbeider nasjonalt i et spennende, flerfaglig kollegium.

DU ARBEIDER SELVSTENDIG, OG VERDSETTER ET GODT ARBEIDSMILJØ

Vi er på jakt etter deg som har 1-3 års relevant erfaring. Vi vektlegger godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med andre.

Din kompetanse:

  • Mastergrad innen generell økologi, eventuelt naturforvaltning,
  • Gode kunnskaper i taksonomi er en fordel – floristikk eller faunistikk. Erfaring innen naturtypekartlegging og GIS er ønskelig.
  • Du har god kontroll i felt og liker en del reising.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk (rapportarbeid)
  • Gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter. Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Andreas Lokna
Seksjonsleder
Epost: ADLO@cowi.no
Telefon: +47 479 30 029

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, senest innen 15.12.2019. Arbeidssted vil være Haugesund. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: