F.v. Alexander Strand og Geir Barton Torsæter er klare for å utvikle fagmiljøet innen prosjektledelse på Vestlandet gjennom satsingen T-2 Prosjekt Vest AS. Foto: T-2 Prosjekt AS

T-2 Prosjekt AS og ProsjektEffekt AS går sammen

Nylig annonserte Alexander Strand at han satser for fullt i eget selskap, ProsjektEffekt AS. Nå har ProsjektEffekt AS fått med seg prosjektadministrasjonsselskapet T-2 Prosjekt AS på eiersiden.

Det nye felles selskapet eies 50/50 og endrer navn til T-2 Prosjekt Vest AS. T-2 Prosjekt Vest AS skal være Vestlandets foretrukne fagmiljø og tilby ressurser på prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjekteringsledelse og prosjektadministrasjon.

– Vi er spesielt gode i utvikling av riktige prosjekter for kundene, se helhetlige sammenhenger og få prosjektfolkene til å jobbe godt sammen for å skape gode prosjektopplevelser og dermed gode prosjekter, sier Alexander Strand i en pressemelding, og legger til at han brenner for å videreutvikle bygg- og eiendomsbransjen til å bli en mer attraktiv og effektiv bransje.

– Vi kan mye om samspillsmodeller og LEAN kultur/metodikk, og tror at det å koble strukturkapital med humankapitalen og relasjonskompetansen er noe av nøkkelen for å få til gode prosjekter, fortsetter han.


Satser i Bergen og på Vestlandet
Eierne i T-2 Prosjekt AS; Geir Barton Torsæter, Magne

Torsæter og Arne Torsæter, forteller at de lenge har hatt i

ønske om å starte et kontor i Bergen. Etter flere vellykkede prosjekter i Bergen har selskapet, ifølge pressemeldingen etablert et godt renommé i Vestlandets hovedstad, spesielt da Geir Torsæter var Statsbyggs prosjektleder for rehabiliteringen av Universitetsmuseet som nylig ble åpnet av statsminister Erna Solberg.

Fra åpningen av Universitetsmuseet i Bergen. Universitetsmuseet fikk tildelt prisen for «Beste praksis samhandling» av Bygg21 i 2018. Foto: På Høyden - Nyhetsavisen for Universitetet i Bergen

Torsæter og Strand kjenner hverandre fra ulike roller i Statsbygg.

– Som vi gjør i prosjektene våre, har vi også i denne prosessen jobbet for å forstå hverandres behov på en god måte, og skape en vinn-vinn-situasjon som kan ta oss videre inn i en felles fremtid, forteller Torsæter, og legger til:

– Vi har svært like verdier og meninger om hva vi mener er viktig for at et byggeprosjekt skal lykkes. Alexanders kompetanse og erfaring på både prosjekt, innovasjon og ledelse vil styrke T-2 som helhet, og gir oss sterk tro på vekst og suksess på Vestlandet. Vi er veldig fornøyd med å få han med på laget.

ProsjektEffekt
Selv om Strands selskap nå blir en del av T-2 familien, skal den prosjektfaglige bloggen ProsjektEffekt.no leve videre

– ProsjektEffekt blir vår satsing på å formidle fag og vår kompetanse. Vi jobber også med flere andre idéer for å skape faglig forum og erfaringsdeling innen prosjektledelse og prosjektadministrasjon på tvers av selskapene i bransjen, forteller Alexander.

– Nå når Bygg21 prosjektet avsluttes er det viktig at selskapene i bransjen tar kompetansen om beste praksis videre. Her vil vi ta vår del av ansvaret., avslutter Torsæter og Strand samstemte.