Distriktsansvarlig Vestlandet

Vestnor Teknikk AS har siden 1984 vært en betydelig leverandør i det norske nisjemarkedet for VVS- teknisk utstyr til offentlige og private bygg og anlegg, hvor det er høye krav til kvalitet, driftssikkerhet og holdbarhet. Våre innovative produkter innbefatter bla. elektroniske dusjsystemer, servantarmatur og uknuselig wc for bruk i eksempelvis skoler, idretts- og svømmehaller og institusjoner. 

Vi vokser stadig, har en sunn økonomi og er i dag 5 ansatte med kontor i Egersund. Vi har fokus på tett samarbeid og oppfølging av våre kunder samt et godt arbeidsmiljø i vår bedrift. Les mer om oss og våre produkter på www.vestnorteknikk.no.

FirmaVestnor Teknikk
FylkeRogaland
Stedhjemmekontor
Søknadsfristsnarest

Distriktsansvarlig Vestlandet

Relasjonsbygger - Resultatbevisst – Strukturert

Din hovedoppgave er å øke salget og lønnsomheten av Vestnor Teknikks produkter primært i Rogaland og Hordaland, sekundært i Sogn og Fjordane.

Ditt viktigste ansvarsområde omfatter langsiktig relasjonsbygging gjennom aktivt salgsarbeid overfor det beskrivende ledd, byggherrer/sluttkunder, grossister, rørentreprenører og entreprenører.

Du vil være en rådgiver for våre kunder og gi kvalifisert veiledning spesielt på teknisk nivå. Du vil få ansvaret for planlegging, koordinering og gjennomføring av besøk, avholdelse av kurs/infomøter (bla. ifm. nye produkter), teknisk opplæring og service samt messer i samarbeid med kunder, kontaktpersoner og samarbeidspartnere. Andre arbeidsoppgaver kan også bli gitt.

Du må trives med reising siden de fleste ukedager vil bestå av kundebesøk. Hjemmekontor som utgangspunkt for ditt arbeide. Du vil også arbeide noe på kontoret i Egersund. Det kan derfor være en fordel om du bor i området mellom Randaberg og Egersund. Du rapporterer til daglig leder.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

Vi søker etter deg som har erfaring med oppsøkende salgsarbeid, gjerne fra VVS-bransjen eller andre tilstøtende bransjer. Det er positivt om du har VVS-teknisk kompetanse, gjerne som rørlegger, men det er intet krav. Et krav vi stiller er at du har god teknisk forståelse, anlegg/innsikt og evnen til å utføre teknisk service og opplæring. Videre er du kreativ og initiativrik, tar ansvar og brenner for å skape gode løsninger for kundene. Du er videre:

  • Effektiv, resultat- og løsningsorientert på en strukturert måte
  • Positiv, stabil og pålitelig med en god vurderingsevne
  • God på kommunikasjon, samarbeider godt med alle og evner å bygge og utvikle relasjoner/nettverk
  • Fortrolig med bruk av PC som arbeids- og presentasjonsverktøy.

Vi kan tilby deg

Selvstendige, utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et selskap med klare nasjonale ambisjoner fremover. Du vil arbeide tett sammen med engasjerte, unge og humørfylte kollegaer i et selskap med korte beslutningsprosesser og et godt arbeidsmiljø. Du vil få en bred kontaktflate med meget gode påvirkningsmuligheter. Konkurransedyktige betingelser.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på 91706467 eller daglig leder Lars Tollak Mong på 93016402. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Vi imøteser din CV og søknad.

Søknadsfrist: Snarest.

Søk stilling

Vis flere stillinger: