Vil du lede vår PA-satsing i Trondheim?

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist24.11.2019

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som leder for PA-gruppen blir du også en del av ledergruppen i byggavdelingen som består av VVS, Elektro, Akustikk, Bygningsfysikk, Bygg/konstruksjon, PA og Brann. I PA-gruppen får du ansvar for syv medarbeidere, men ambisjonene for PA strekker seg langt ut over det. Målet er å skape vekst gjennom økt oppdragsmengde og rekruttering av de beste fagfolkene. Du får en viktig jobb med å knytte nye kundekontakter, identifisere og utnytte gode forretningsmuligheter og sikre at gruppen din har slagkraft og sunn utvikling. I Sweco går trivsel og faglig utvikling hånd i hånd, og du har alle muligheter til å ta det gode arbeidsmiljøet og dine kollegers kompetanse til nye høyder.

Hos oss vil du utvikle deg. I gruppen din møter du unge, positive, energiske og engasjerte kolleger. Som stødig leder skaper du en stabil atmosfære gjennom delegering, veiledning, støtte og oppmuntring. Du går ikke av veien for å sette i gang aktiviteter du mener er nødvendige får å nå målet, og du tar ansvar for resultatene. Du er opptatt av at kollegene dine får mulighet til å ta nye karrieresteg og legger til rette for at de får mulighet til å utvikle seg faglig og personlig.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør, men relevant arbeidserfaring kan kompensere for krav om utdanning.
  • Du har jobbet som prosjektleder og/eller prosjekteringsleder hos rådgiver eller entreprenør.
  • Du har fortrinnsvis ledererfaring. Lederutdanning er ønskelig, men ikke et krav.
  • Vi ser gjerne at du har etablert et godt kontaktnett i markedet.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du utarbeider strategi og tjenestespekter for PA.
  • Du utvikler gode interne rutiner og styrker fagmiljøet.
  • Du har personal- og rekrutteringsansvar og ansvar for gruppens resultater og fremdrift.
  • Du motiverer medarbeiderne og sikrer et godt arbeidsmiljø.
  • Du følger opp rådgivningsoppdrag iht. kontrakter og avtaler.
  • Du har aktiv kundekontakt.
  • Du er prosjekteier for små og store prosjekter.

Kontaktpersoner:

Bård Eivind Steffensen

Avdelingsleder

Bard.Steffensen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: