Grunnborere og borledere

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeFlere fylker
StedSør-Norge
Søknadsfrist24.11.2019

Vil du jobbe på spennende prosjekter i vårt geotekniske miljø? Vi søker nå dyktige grunnborere og borledere til vår feltavdeling. Er du klar for nye utfordringer?

COWI har en geoteknisk feltavdeling med lang erfaring innen utførelse av grunn- og miljøundersøkelser. Vi har driftsbaser/oppmøtested på Jessheim og i Moss, og utfører i hovedsak grunnboring på prosjekter i Østlandsområdet. Vi har 6 geotekniske borerigger av typen Geotech 605 og 607. Aktiviteten er høy og oppdragsmengden økende, og vi søker derfor etter flere medarbeidere.

DU ER VIKTIG I VÅR PROSJEKTGJENNOMFØRING

Grunnborere og borledere i COWI har som hovedoppgave å utføre grunnundersøkelser av høy kvalitet, med moderne og avanserte geotekniske borerigger, som har elektronisk innsamling av bordata. Arbeidet involverer bruk av tungt utstyr, og utføres gjerne i ulendt terreng. Det forventes derfor av våre medarbeidere at de er bevisst sitt medansvar for ivaretakelse av helse, miljø og sikkerhet (HMS), og etterlever bedriftens og kundenes HMS-rutiner. Vi bemanner derfor våre borerigger med to medarbeidere.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå av:

  • utføre grunnundersøkelser (målinger, sonderinger, prøvetaking) i henhold til krav og prosedyrer.
  • gjennomføre Sikker Jobb Analyse (SJA) før oppstart av borearbeid, sammen med tilrettelegger.
  • fylle ut og sende inn borlogg, prøvekort og rådatafiler til ansvarlig geotekniker daglig.
  • påse at utstyret er i orden, rengjøres og vedlikeholdes i henhold til gjeldende rutiner.

I tillegg vil du være i kontakt med grunneiere, geotekniske rådgivere og prosjektledere. Dette krever at du kommuniserer godt, og er ryddig og løsningsorientert i gjennomføringen av dine arbeidsoppgaver.

Reisevirksomhet i hele Sør-Norge må påregnes.

DU ER OPPTATT AV KVALITET, FAGLIG UTVIKLING OG HAR GODE SAMARBEIDSEVNER


Som grunnborer eller borleder jobber du normalt i team/tospann gjennom hele arbeidsdagen, og vi søker derfor etter noen som trives sammen med – og i samarbeid med – andre. Nøyaktighet og vilje til å stå på, er egenskaper vi ser etter.

For stillingene kreves førerkort klasse BE, og at du behersker bruk av PC (i hovedsak Microsoft Office). Du må være villig til å gjennomføre nødvendig opplæring/sertifisering.

For stillingen som borleder kreves relevant erfaring, samt at Grunnborerskolen, i regi av Norsk Geoteknisk Forening eller tilsvarende, er gjennomført. For stillingen som grunnborer, er det en fordel – men ingen betingelse for å bli vurdert – om du oppfyller de samme kvalifikasjonene.

For begge stillingene det en fordel om du har fagbrev som anleggsmaskinfører eller landbruksmekaniker, og/eller førerkort klasse C/CE.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?
Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Oddny Jørgensen
Seksjonsleder for Geofag
+47 91380302

eller

Anders Breistøl

Driftsleder GeoFelt

+47 900 12 636

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig – senest innen 24.11.2019. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: