Rådgiver / Seniorrådgiver Bygningsfysikk

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag ca. 38.000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

FirmaSkanska Teknikk
FylkeOslo
Søknadsfrist01.12.2019

Skanska Teknikk er Skanskas interne rådgiverenhet. Enheten består av flere avdelinger og dekker fagområdene energi, miljø og klima, byggeteknikk og bygningsfysikk, konstruksjonsteknikk, geoteknikk, betongteknologi, tekniske fag, BIM og VDC og utgjør totalt 60 medarbeidere.

Avdelingene består av medarbeidere med høy faglig kompetanse, og vi bidrar med rådgivning i tilbud og prosjekter for Skanska. Erfaringsoverføring mellom prosjektene og videreutvikling av vår egen spisskompetanse og våre byggesystemer er en viktig deloppgave. I tillegg er det avdelingene i Teknikk som ivaretar Skanskas brede engasjement innenfor forskning og utvikling.

Til avdeling Klima, energi og bygningsfysikk søker vi nå nye medarbeidere. Avdelingen består av 16 ansatte, fordelt på fire faggrupper, som jobber på flere av Skanskas mest spennende og komplekse prosjekter. Avdelingen er i front på utvikling av bærekraftige, grønne løsninger – som også skal være robuste for dagens og morgendagens klima. Kunnskapen bygger vi også opp via FoU-prosjekter som Klima 2050, Zero Emission Neighbourhoods in Smart Cities (ZEN), LowEx og SmartTune. Avdelingen bidrar også i arbeid med å videreutvikle regelverk, standarder og metoder knyttet til energi, miljø og klima.

Skanska Norge lanserte nylig sin klimaambisjon; En helt klimanøytral virksomhet innen 2045, og halverte utslipp innen 2030. Avd. Klima, energi og bygningsfysikk vil være en svært viktig bidragsyter for at Skanska når dette målet.

Rådgiver / Seniorrådgiver Bygningsfysikk

Vi kan tilby:

  • Meget spennende utfordringer og trivelige kolleger i et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern
  • Et sterkt fagmiljø med store muligheter for personlig utvikling. Det er muligheter for oppgaver og utvikling innen andre fagområder som energi og inneklima, og innen i forsknings- og utviklingsprosjekt
  • Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjeprogram
  • Trivelig kontormiljø i nytt hovedkontor

Ansvar/arbeidsoppgaver:

  • Deltagelse i prosjektutvikling og tilbudsarbeid i prosjekter for Skanska
  • Rollen som ansvarlig prosjekterende RIByfy
  • Sentral bidragsyter inn mot FoU-arbeid
  • Videreutvikling av Skanskas byggesystemer og løsninger

Kvalifikasjoner:

  • Mastergrad innen byggeteknikk med fokus på fag koplet til bygningsfysikk
  • 3 til 5 års erfaring fra prosjektering, spesialrådgivning eller annet arbeid innenfor fagområdet er ønskelig
  • Erfaring fra både nybygg og rehabilitering av bygninger

Egenskaper:

  • Handler på eget initiativ, får ting til å skje og tar ansvar for resultater
  • Kommuniserer på en klar, presis og strukturert måte
  • En god støttespiller for kundene og samarbeidspartnere i prosjektene. Evne til å se helhet og motivere mot felles mål

Stillingen rapporter til avdelingssjef Klima, energi og bygningsfysikk.

Kontorsted i nye lokaler i Lakkegata 53 i Oslo sentrum.

Kontakt:

Avdelingssjef Tuva Rønnes, +47 02 20 24 89

HR sjef Vibeke Fjeld, +47 982 10 198

Søk stilling

Vis flere stillinger: