Tirsdag 19. november inviterer Statens vegvesen til levarandørmøte for E16 Bjørum-Skaret. Illustrasjonsfoto: Ådne Homleid

E16 Bjørum-Skaret inviterer til leverandørmøte

Statens vegvesen inviterer til leverandørmøte om kommende utlysning av ny firefelts motorvei på strekningen E16 Bjørum-Skaret i Bærum og Hole kommuner.

Kontrakten omfatter prosjektering og bygging av 8,4 kilometer ny E16 motorvei. Halvparten av strekningen går i tunneler på henholdsvis 800 meter og 3,4 kilometer. Veien i dagen er preget av store bergskjæringer og det er omfattende sprengningsarbeider og masseflytting i prosjektet. Det skal også bygges to motorveikryss og fem bruer på strekningen.

Kontrakten vil omfatte prosjektering og bygging av hele veianlegget, også inkludert automasjonsanlegg.

– Vi inviterer til møtet for at leverandørene skal bli kjent med det kommende prosjektet og kunne disponere ressursene sine hensiktsmessig, sier Rolf Johansen, ansvarlig for konkurransegrunnlaget for utbyggingen av E16 Bjørum-Skaret i en melding fra Statens vegvesen. 

Informasjonsmøtet vil bli avholdt på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika tirsdag 19. november 2019 kl. 10.00 til 12.00.

– Vi vil ha en grundig prosess gjennom anskaffelsen for å utnytte samspillet mellom leverandørenes kompetanse og vår kunnskap om prosjektet. Vi vil jo gjerne ha deres respons på planene våre, sier Johansen.