Direktør

Berg Betong AS ble etablert i 1966, og er en moderne og effektiv produsent av ferdigblandet betong med tilhold i Hansjordnesbukta nord for Tromsø sentrum. I tillegg omfatter virksomheten produksjon av tilslag fra eget massetak i Ullsfjorden, samt salg av salt og sand. Anlegget for øvrig har allsidig virksomhet, blant annet utleie av nærings-/lagerlokaler, tankanlegg for bunkerolje samt Norcems silo for distribusjon av bulksement. Det utføres også logistikktjenester over eget kaianlegg. Eiendommen har stort utviklingspotensial. Virksomheten har 10 ansatte. Berg Betong er et selskap i Odd Berg Gruppen.

FirmaBerg Betong
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist24.11.2019

Vår nåværende direktør pensjonerer seg etter mange års innsats hos oss, og vi søker hans etterfølger. Vår nye direktør vil ha ansvar for resultat, produksjon, innovasjon, HMS/personal, kvalitet og fronter virksomhetens miljøarbeid og etiske standard.

Viktigste arbeidsoppgaver

  • Strategiske planer og budsjetter
  • Effektiv og lønnsom drift
  • Markeds- og salgsaktiviteter der kunden er i fokus
  • Innovasjon, nytenkning og utvikling av virksomheten og eiendommen
  • Ivareta prinsipper for eierstyring og selskapsledelse (Corporate Governance)

Kvalifikasjoner

  • Ingeniør/sivilingeniør
  • Bakgrunn fra bygg- og anleggsbransjen
  • Interesse for markedsarbeid og relasjonsbygging
  • Erfaring fra ledelse og personalutvikling

Vi ser etter deg som er praktisk anlagt, liker å samhandle med andre, utvikle intern kultur, eksterne relasjoner og vedlikeholde nettverk. Du er interessert i, og ser muligheter innenfor bygg- og anleggsnæringen og for betong spesielt. Du er driftig, skaper tillit og har faglig og positiv innflytelse på de du har rundt deg.

I Berg Betong kan vi tilby en spennende lederrolle i en solid og allsidig virksomhet der vi er opptatt av kvalitet, kommunikasjon og strategisk utvikling. Vi tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling både i selskapet, gruppen og i markedet vi opererer.

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte Management Consultant i Yapril AS, Tore Johnsen, mob. 918 58 939 eller administrasjonssjef i Odd Berg Gruppen, Gunny Engenes, tlf. 776 21 557, mob. 922 83 041.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase.

Søk stilling

Vis flere stillinger: