Steinar Vaag

Mestergruppen fusjonerer sine tre arkitekt- og ingeniørmiljøer

I oktober 2019 samlet Mestergruppen sine tre arkitekt- og prosjekteringskontor, til ett stort, felles fagmiljø- og prosjekteringstjeneste under navnet Mestergruppen Arkitekter.

  Mestergruppen Arkitekter blir dermed et stort kompetansemiljø innen trehus, med hele 60 arkitekter og ingeniører.

- Med dette grepet posisjonerer vi oss enda sterkere utad, men også internt i organisasjonen. Vi legger til rette for en langt bedre utnytting av ressurser, kompetanse og erfaring på tvers av fagene. Våre ansatte vil samarbeide tettere ved hjelp av det siste innen moderne teknologi på området, samtidig som vi kurser og etterutdanner våre ansatte for å nå nye kompetansemål , forteller daglig leder i Mestergruppen Arkitekter, Steinar Vaag i en pressemelding.

- For kundene, vil dette innebære forutsigbarhet, en raskere levering av tekniske tjenester, høyere kvalitet, og smidigere prosess, sier Vaag.

Mestergruppen Arkitekter vil drives fra Bodø med Steinar Vaag som daglig leder, med Tønsberg og Klepp fortsatt som to egne geografiske lokasjoner.

- Ved etablering av Mestergruppen Arkitekter, skaper vi det beste grunnlaget og verktøyet for våre medlemmers og kunders vei til suksess. Vi gleder oss til veien videre i samlet tropp og ser frem til å nå nye mål og ny kompetanse, avslutter Vaag.