Mobilmater - Feedersjåfør

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. 

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 4,9 milliarder (2018).

FirmaVeidekke Industri
FylkeNordland
StedSortland
Søknadsfrist30.11.2019

Liker du lukten av nyprodusert asfalt og en jobb der du kan se kvaliteten på sluttproduktet du lager?

Veidekke Industri ser etter deg som vil bidra til å bedre veistandarden gjennom utlegging med mobilmater/feeder. Stillingen inngår i forretningsområde asfalt. Stillingen er en helt sentral bidragsyter til riktig kvalitet på våre sluttprodukter.

Arbeidsoppgaver

  • Kjøring av mobilmater/feeder
  • Vedlikehold og oppfølging av mobilmater/feeder
  • Følge opp og bestille nødvendig service og deler i samarbeid med verksted

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev som asfaltør, industrimekaniker, eller tilsvarende
  • Gode datakunnskaper
  • Gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig
  • Førerkort kl BE
  • Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning

Profil

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt – hver dag. Hos oss forventer vi at du er arbeidsom, strukturert og at du liker å gjøre godt faglig arbeid.

I tillegg ser vi etter deg som:

  • Har stå-på-vilje og evnen til å se hva som skal gjøres
  • Kan kommunisere og samarbeide med ulike typer mennesker

Mobilmateren/feederen er for tiden stasjonert på Sortland, men flyttes rundt etter våre kunders behov som varierer fra jobb til jobb. Så dersom du trives med å reise rundt i asfaltsesongen og se deg rundt om i landet er dette stillingen for deg.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye mobilmater/feedersjåfør, blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone, og har et positivt, men til tider hektisk arbeidsmiljø. Vi har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktperson:

Geir Fossem

40556225

Søk her

Vis flere stillinger: