Avdelingsleder Bergen

Moelven er en av Skandinavias ledende leverandører av byggeprodukter og tilhørende tjenester. Konsernet består av 36 produksjonsselskaper fordelt på 45 produksjonssteder i Norge og Sverige. Moelven har også et større antall kontorer for marked, salg, service og montering, 3.525 ansatte og en omsetning på 11 mrd. NOK.

Moelven Modus AS er et datterselskap i Moelven-konsernet og er Nordens ledende produsent og leverandør av monteringsferdige romløsninger for kontor i kommersielle lokaler. Selskapet har hovedkontor i Norge og flere salgskontor i Sverige og Norge. Våre kunder er i hovedsak byggeiere, forvaltere og bruker av næringsbygg, entreprenører og arkitekter. Vi er 489 medarbeidere som til sammen omsetter for 769,5 millioner kroner.

FirmaDfind for Moelven Modus
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist17.11.2019

Moelven Modus Bergen, søker ny avdelingsleder.

Da vi tar mål av oss til å bli kundenes naturlige førstevalg, når det gjelder å bygge og bo skandinavisk, ser vi etter deg som er glad i mennesker, tar utfordringer på strak arm og som vil være med på å drive vårt Bergens kontor videre.
Moelven har i over 100 år levert samfunnsnyttige og bærekraftige produkter og tjenester. Sammen med våre kunder ønsker viå bruke mulighetene for å drive frem både små og større innovasjoner. Vi ønsker å være en pålitelig aktør, som kunder og leverandører trives sammen med. Vi skal være den førende aktør i bransjen.

For å bygge videre på alt det vi har oppnådd, ser vi etter en involverende leder, som har glimt i øyet og som ønsker å være delaktig i vår fremtidssatsning. Det er en stor fordel at du har bransjeerfaring, gjerne teknisk utdannelse, kjenner til Norsk Standard og trives med salg og forhandlinger.

Vi tilbyr deg:

  • Inkluderende, profesjonelle og stolte kolleger.
  • Gode forutsetninger for å lykkes hos en markedsleder med godt omdømme.
  • En leverandør av bærekraftige løsninger
  • Ambisjoner og engasjement for å lykkes
  • Konkurransedyktige betingelser, pensjon og bilordning.

Synes du dette virker spennende?

Da er du velkommen til å ringe oss for mer informasjon.

Torhild Håvardstun

40021552

torhild.haavardstun@dfind.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: