Gründer og teknologiinvestor Silvia Seres er blant innlederne på Prosjektkonferansen.

Prosjektkonferansen feirer 20 år - setter søkelys på endringsledelse og klima

Prosjekt Norges årlige konferanse feirer 20 år. I jubileumsåret stiller de spørsmål om hvordan man kan øke handlekraften i prosjektbaserte virksomheter.

Anne Live Vaagaasar i Prosjekt Norge.

- Endring er blitt normalen, og prosjekter er nøkkelen til å skape endring og innovative løsninger. Denne gangen stiller vi spørsmålet om hva som skal til for at prosjekter blir endringsverktøy, opplyser Anne Live Vaagaasar i Prosjekt Norge.

Hun mener svarene i stor grad handler om mot, endring i tankesett og om verktøy for å få til endring.

- Det handler om å få mennesker og teknologi til å spille sammen i beslutningsprosesser og problemløsning. Vi må ha høy endringstakt for møte digitaliseringens krav og muligheter. Men det hjelper lite med fart om vi ikke har retning i utviklingen. Det handler om ledelse, sier Vaagaasar. 

På Prosjekt 2019 holder blant andre gründer og teknologiinvestor Silvia Seres, Preben Carlsen som er gründer av en rekke selskaper inkludert Sandkassa innovasjon og Hilde Tonne som er Chief Innovation Officer i Ramboll Group innlegg.

Spesialist på innovasjon og læring i store infrastrukturprosjekter Andrew Davies, professor i prosjektledelse ved University College London, kommer også.

Årets konferanse arrangereres på Meet på Ullevaal stadion 6. november.