Oslo Entreprenørbedrift AS er nytt kjedemedlem i Systemhus

Oslo Entreprenørbedrift AS har vokst jevnt og trutt siden oppstarten i 2014. Nå rigger bedriften seg for fremtiden med Systemhus på laget.

- Som medlem i Systemhus, styrker vi satsningen vår på nybygg, og kan tilby kundene våre ferdige huskonsepter. Samtidig øker vi konkurransekraften på rehabiliteringsmarkedet med gode innkjøpsordninger og moderne systemer, sier daglig leder og byggmester Thomas Jacobsen i Oslo Entreprenørbedrift AS i en pressemelding.
Siden oppstarten i 2015 har Oslo Entreprenørbedrift AS vokst fra to ansatte og 2,5 millioner i omsetning, til 30 tømrere, svenner, lærlinger, byggmestre og sivilingeniører og 90 millioner i omsetning i år. Selskapet er en del av Fiber Capital AS.
For tiden har Oslo Entreprenørbedrift AS tolv hus under oppføring i egen regi på Slependen og på Kalbakken i Oslo. Et annet byggeprosjekt er oppføringen av fire “townhouses” midt på Majorstua. Et townhouse kan beskrives som et bynært hus med flere boenheter, og har blitt en populær boform.

- Oslo Entreprenørbedrift AS er en solid og faglig dyktig bedrift som passer perfekt inn i Systemhus-familien med 120 bedrifter over hele landet. Vi ønsker dem hjertelig velkommen til oss, og gleder oss til å satse videre sammen, sier Line Nordholm Karlstad, regionssjef i Systemhus.