Over 200 gjester deltok på markeringen av RIFs 100-årsjubileum.Varaordfører Kamzy Gunaratnam kunne ønske gjestene velkommen.Øyvind Mork, styreleder i RIF.Musikere fra Barratt Due musikkinstitutt underholdt gjestene.Liv Kari Skudal Hansteen, adm. dir. i RIF.Olav Bolland, dekan ved fakultet for Ingeniørvitenskap Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet – NTNU.Harald V. Nikolaisen, adm. dir. i Statsbygg.Konstituert vegdirektør Bjørne Grimsrud.Henning Scheel, direktør for kontrakt og markedi Bane NOR.Adm. dir. Kari Sandberg i Entreprenørforeningen - Bygg og Anlegg (EBA).Konsernsjef Jimmy Bengtsson i Veidekke.Arild Moe, konserndirektør anlegg i AF Gruppen.Adm. dir. Egil Skavang i Arkitektbedriftene.Eirik Andreassen, ansvarlig for omstillingsmotor og regionale partnerei DigitalNorway.

Mange ville hedre RIF på feiringen av 100-årsjubileet

Tirsdag ettermiddag kunne Oslo kommune og Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF) ta imot over 200 gjester til markeringen av RIF 100-årsjubileum i Oslo Rådhus.

Varaordfører Kamzy Gunaratnam var ettermiddagens vert og åpnet programmet i rådhuset. Ved siden av talen fra styreleder i RIF, Øyvind Mork, som både så bakover over fremover, var det er rekke personer og organisasjoner som kom med hilsninger til jubilanten, før det ble satt av god tid til mingling og en omvisning i det majestetiske rådhuset.

– Vi valgte å dele feiringen av RIF i to deler. På dagtid under Høstkonferansen så vi fremover og diskuterte hvordan digitalisering og bærekraft kommer til å påvirke hele vår felles fremtid – og hvordan rådgiverne sammen med resten av BAE- næringen vil spille en viktig rolle i dette arbeidet. På ettermiddagen var det klart for en stor mottakelse for inviterte gjester i Oslo Rådhus, sier adm. dir. Liv Kari Skudal Hansteen i RIF.