Erfaren vegingeniør - COWI Haugesund

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeRogaland
Søknadsfrist30.11.2019

Vil du bidra på spennende samferdselsoppdrag lokalt og nasjonalt? Vi søker en vegingeniør med erfaring i bransjen til vårt kontor i Haugesund. Er du klar for nye utfordringer?

Vårt kontor i Haugesund har i dag ca. 32 medarbeidere, som jobber innenfor ulike fagområder. Som vegingeniør hos oss så blir du i utgangspunktet del av et tverrfaglig miljø med både arealplanleggere, vegplanleggere, biologer, vanningeniører samt et teknisk miljø med elektro- og VVS-ingeniører.

I Haugesund vil du jobbe med teknisk prosjektering, rådgivning og utarbeidelse av fagmodeller og planer, på små og store samferdselsoppdrag for både private og offentlige kunder. Oppdragene vil både være lokale og nasjonale. Vi jobber fortrinnsvis i Novapoint og ISY, med støtte i flere programvarer. For tiden er vi inne i en rivende teknologisk utvikling med stikkord som 3D, AR, VR og BIM. Avhengig av din motivasjon og kompetanse, får du mulighet til å spesialisere deg ytterligere innen ditt fagområde og/eller påta deg større ansvar knyttet til prosjektporteføljen vår, både innenfor vegfag, prosjekt- og BIM-ledelse.

DU TRIVES MED Å JOBBE I TVERRFAGLIGE TEAM


Vi søker deg som har erfaring som vegingeniør, og som har genuin interesse for faget. Du har gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevne, og ser verdien av samarbeid på tvers av fagområder.

Din kompetanse:

  • Bachelor eller mastergrad med spesialisering innen vegplanlegging
  • Erfaring fra prosjektering og planlegging av veganlegg
  • Erfaring med tverrfaglige prosjekter
  • Erfaring med bruk av BIM
  • Erfaring fra utførende side er en fordel

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Andreas Lokna
Seksjonsleder
Epost: ADLO@cowi.no
Telefon: +47 479 30 029

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, senest innen 30.11.2019. Arbeidssted vil være Haugesund. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: