Stor stemning blant publikum inne på nye Jordal Amfi. Tett bygg ble feiret med live overføring av bortekamp for Vålerenga mot Narvik. Foto: Ken OpprannNærmere 200 spesielt inviterte gjester var samlet for å overvære liv overføring av bortekampen til Vålerenga. Foto: Ken OpprannDirektør i Kultur- og idrettsbygg, Eli Grimsby. Foto: Ken OpprannPå dagtid var alle byggearbeiderne invitert til feiring av kranselag inne i hallen. Foto: Kultur- og idrettsbygg Oslo KFTett bygg ble feiret inne i nye Jordal Amfi med live overføring av bortekamp for Vålerenga mot Narvik. Foto: Ken OpprannInnvendig er arbeidene godt i gang, tribuner og betonggulvet i hallen er ferdig støpt. Det arbeides for at hallen skal stå klar for bruk til sesongstart høsten 2020. Foto: Ken Opprann

Markerte tett bygg på Jordal Amfi med Vålerenga-kamp på storskjerm

Tett bygg ble feiret inne i nye Jordal Amfi med kranselag for alle byggearbeiderne på dagtid, og live overføring av bortekamp for Vålerenga mot Narvik på kvelden.

Det skriver Kultur- og idrettsbygg (KID) i en pressemelding på sine nettsider fredag.

Torsdag 24. oktober feiret KID alle fagarbeiderne med å holde kranselag i den nye hallen. I tråd med god byggetradisjon vartet byggherren opp med både varm lunsj og bløtkake.

På kvelden var nærmere 200 spesielt inviterte gjester samlet for å overvære Vålerengas bortekamp mot Narvik. Kampen ble sendt direkte på storskjerm inne i hallen.

– Det er stor stas å få vist frem hallen på denne måten, det er et fantastisk anlegg. Anlegget er bygget både for bredde og elite, og vil bli til glede for Oslos befolkning, sier KID-direktør Eli Grimsby i pressemeldingen.

Vålerenga hockey var til stede med blant annet representanter fra styret, VIF Elite, Bredde, U15, U18, Frivillighetskorpset, og Klanen. Til stede var også inviterte folk fra nabolaget som har vært berørt av byggeprosessen, samt representanter fra ansvarlig entreprenør NCC og byggherre, Oslo kommune.

Det arbeides for at hallen skal stå klar for bruk til sesongstart høsten 2020, heter det i pressemeldingen.