Innholdsprodusent / kommunikasjonsrådgiver

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist31.10.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse og ditt engasjement i en stilling hvor du blir med å skape resultater med strategisk kommunikasjon og fortelle de gode historiene på en måte som gjør at vi virkelig når frem og engasjerer – både internt og eksternt. For denne rollen trenger du evnen til å finne de gode historiene, skrive dem ut sammen med effektive virkemidler – og så publisere dem i passende kanaler for å nå frem til ulike målgrupper.

Er du vår nye Innholdsprodusent / kommunikasjonsrådgiver? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for kommunikasjon

Som vår nye Innholdsprodusent / kommunikasjonsrådgiver blir du en del av et solid fagmiljø i hvor vi kan love deg spennende oppgaver fra første dag. Rambølls kommunikasjonsavdeling har i dag fire medarbeidere med et brennende engasjement for faget. Nå har vi grunnet permisjonsavvikling behov for en ny kollega til et vikariat ut 2020 – oppstart snarest og etter avtale.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Produksjon av tekster og evt. foto/video/annet til flere kanaler
  • Historiejakt internt – i dialog med våre engasjerte fageksperter
  • Bidra i arbeidet med redaksjonsplan & integrert kommunikasjon i avdelingen
  • Særlig ansvar for sosiale medier (primært Facebook & Instagram)
  • Avhengig av kandidaten, vil man også få ansvar for et utvalgt prosjekt fra konsernets kommunikasjonsstrategi

I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Du skriver godt og har et sterkt engasjement for den gode historien
  • Du er god til å snakke med folk og avdekke det som virkelig engasjerer
  • Du er dyktig på å knytte de gode eksemplene til en overordnet posisjoneringsstrategi
  • Du har erfaring med og interesse for sosiale medier som markedskanaler
  • Du er gjerne analytisk og syns det er spennende med måling og er opptatt av å vise hvordan kommunikasjon bidrar til resultater

Velkommen til vår Supportorganisasjon

Rambølls supportorganisasjon spiller en viktig rolle i selskapets strategiske utvikling. Divisjonen omfatter økonomi, HR, IT, juridisk, kommunikasjon og facility management. Vi utvikler og implementerer strategier, prosesser og løsninger som er viktige for medarbeiderne og kundene våre, og for selskapets utvikling.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Vi vurderer søknadene løpende.

Søknadsfrist: 31. Oktober 2019.

Har du spørsmål?
Kontakt kommunikasjonsdirektør Mali Smogeli-Johansen på mali.smogeli-johansen@ramboll.no eller tlf. 932 40 964.

Søk stilling

Vis flere stillinger: