Elektriker maskinavdelingen

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Anleggsvirksomheten i Veidekke Entreprenør AS har 1200 ansatte og omsetter årlig for ca. 4,5 mrd. kroner. Vi gjennomfører alle typer større anleggsprosjekter i hele landet herunder vei, bane, fjellanlegg, kraftverk- og industriprosjekter.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist04.11.2019

Vi har en ambisjon om å bygge opp vårt elektroverksted på Skui. Sammen med den kvikke lærlingen vi allerede har, så ser vi etter to like kvikke elektromontører, gjerne en erfaren og en som ikke trenger å være like erfaren. Ved vår maskinavdeling tar vi imot vårt elektroutstyr og maskiner som blir innlevert fra våre anlegg for sjekk, reparasjoner og ombygging og gjør maskinene klare til neste anleggsutbygging. Vi utfører også utvikling og bygging av nye løsninger for maskiner og utstyr. Av utstyr og maskiner har vi for eksempel elektroskap, store kabelvinner, trafo, trafostasjoner, kommunikasjonsutstyr, borrigger, spruterigger, injeksjonsrigger, pumpeanlegg, ventilasjonsvifter med mer.

Arbeidsoppgaver

  • reparasjon, vedlikehold og feilsøking på maskiner og utstyr
  • modifisere og bygge om utstyr og maskiner
  • dokumentere endringer og oppdatere elektro tegninger til maskiner og utstyr
  • utvikling og bygging av nye løsninger

Ønskede kvalifikasjoner

  • ha fagbrev som automatiker eller elektriker med allsidig industrierfaring/anlegg
  • erfaring fra relevant virksomhet
  • kunnskap om PLS styringer og bruk av programmeringsverktøy
  • kunnskap om innhenting av data fra utstyr, for eksempel modbus, profibus eller lignende
  • kunnskap om frekvensomformere
  • kunne lese og forstå elektriske maskintegninger
  • evne til å forstå samspillet mellom det mekaniske og elektriske
  • har gode norskkunnskaper
  • har førerkort klasse B helst BE
  • kan kjøre truck og har sertifikat for dette – dette er ikke et krav

Personlige egenskaper

Vi ønsker oss deg som er genuint teknisk interessert, har god maskinell forståelse, er produktiv og dyktig på å samhandle med andre fag. I dette arbeidet må du være nøyaktig og evne å strukturere oppgavene. Vi er opptatt av at kundene våre skal få god service, så du må like å hjelpe andre og være opptatt av å levere noe mer enn «godt nok».

Bestillingene kan variere mye og det er viktig at du kan snu deg rundt og raskt kunne endre på prioriterte oppgaver og løser de utfordringene som kommer. Alle som arbeider hos oss skal kjenne at de har en trygg og sikker arbeidsplass, så du må være med å bidra til å sette helse, miljø og sikkerhet i fokus. I dette ligger det også at det er fint om du har et godt smil på lur og har lyst til å bidra til alle skal trives på arbeidsplassen sin.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye medarbeider, blir du en del av et team som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Vi forstår at sterke fagmiljøer gir nøkkelkompetanse som vi er avhengige av. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i våre prosjekter. Det er her ikke bare du, men også vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene som bidrar i et prosjekt. Som et tillegg har vi høyt fokus på kompetanse og kurs og opplæring utover kvalifikasjonskravene bli gitt.

Vi er et stort skandinavisk selskap med store muligheter for deg. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift. I dag eier vi ca 20% av verdiene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontaktperson

Lars Bergerud

Telefon 932 19 072

Søk stilling

Vis flere stillinger: