Asfaltarbeidere til Store prosjekt og Entreprise Sør, Agder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Industry
FylkeAgder
StedKristiansand
Søknadsfrist06.03.2020

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

NCC Industry har behov for flere dyktige asfaltarbeidere i Agder. Vi har en sterk organisasjon på plass. I 2020 ønsker vi å forsterke denne organisasjonen ytterligere for veksten vi ser komme, og søker nå etter:

ASFALTARBEIDERE TIL STORE PROSJEKT OG ENTREPRISE SØR, AGDER

Kvalifikasjoner/egenskaper:

  • erfaring fra asfaltarbeid/anleggsarbeid
  • erfaring som utleggerfører og valsefører
  • relevant fagbrev og nødvendige sertifikater
  • stor arbeidskapasitet og godt humør
  • forstå og snakke et av de skandinaviske språkene er en forutsetning

Oppstart: Sesong 2020 (april)

NCC tilbyr spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Vi har konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 6. mars 2020, men søknader vurderes fortløpende.

Søk her

Kontaktpersoner:

Benjamin Svendsen
Site Manager
+47 452 68 035

Morten Rode

Site Manager

+47 934 95 769

Vis flere stillinger: