Site Manager

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Industry
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist15.11.2019

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

Til Asfalt Entreprise Sør i avd. Rogaland søkes det etter:

SITE MANAGER

Site Manager har direkte lederansvar for to til tre asfalt team, hvert team har en arbeidsleder og 5 medarbeidere. Distriktet er en egen resultatenhet med ansvar for salg, kundeoppfølging, medarbeiderutvikling, arbeidsplanlegging, utarbeidelse av tilbud og kalkyler.

Du vil samarbeide nært med spesialister og støttefunksjoner innen en rekke fagområder, men som Site Manager er det ditt ansvar å trekke på disse ressursene etter behov og sikre maksimal effektiv produksjon og salg innenfor rammen av gitte strategier og retningslinjer. Stillingen rapporterer til Områdesjef Entreprise Sør og inngår i en regional ledergruppe.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • rekruttere og utvikle medarbeidere
  • planlegge jobber, følge opp, fakturere og holde oversikter over alle anbud i distriktet
  • salg, kontraktsforhandlinger, kalkyle og tilbud
  • sørge for at virksomheten drives kostnadseffektivt og for at retningslinjer for kvalitet, miljø og arbeidsmiljø etterleves

Kvalifikasjoner/egenskaper:

  • teknisk og/eller økonomisk utdannelse vil være en fordel
  • bred ledererfaring og erfaring fra å rekruttere og utvikle medarbeidere
  • forhandlingsvant og tydelig i kommunikasjonen med andre
  • strukturert og disiplinert med evne til å holde oversikten over mange parallelle prosjekter
  • erfaring med håndtering av anbud/forespørsler

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist 15. november 2019

Søk her

Kontaktpersoner:

Andre Waage
Områdesjef Binab
+47 920 25 088

Vis flere stillinger: