Byggkonsulent / teknisk tegner

Lykken Byggconsult AS er et dynamisk og bærekraftig foretak som tilbyr tjenester innenfor uavhengig konsulentvirksomhet rettet mot byggebransjen.

Vi har store og små oppdrag for både offentlige og private byggherrer og arbeider i alle prosjektfaser – fra tidlig planleggingsfase helt frem til overtakelse og overdragelse av bygninger med oppfølging av byggeprosjektet underveis.

Vi bistår våre kunder omkring prosjektering/tegning, byggesøknader, energiberegning, uavhengig kontroll/trykktesting av bygninger samt eiendomstaksering.

Hovedfokuset er å inneha en uavhengig posisjon opp mot våre kunder, der målet uansett skal være kvalitet i hver enkelt leveranse.

Kontor er på Beitostølen med nedslagsfelt i Valdres, Hallingdal samt Oslo-området der vi har rammeavtaler med flere større utbyggere.

FirmaLykken Byggconsult
FylkeOppland
StedBeitostølen
Søknadsfristsnarest

Vi søker nå etter byggkonsulent i 80% fast stilling for snarlig tiltredelse.

Dine arbeidsoppgaver vil være av varierende art innen prosjektering, byggesøknader, trykktesting og annet forefallende konsulentarbeid herunder uavhengig kontroll av våtrom, energiberegning etc.

For oss er det viktig at du har god innsikt i bygningsfysikk med tilhørende lover, forskrifter og standarder, god skriftlig og muntlig formuleringsevne, er omgjengelig og har erfaring fra bruk av relevant dataverktøy. Stor fordel dersom du har erfaring fra bruk av Graphisoft Archicad.

Du bør ha relevant utdannelse med enten mesterbrev, teknisk fagskole eller ha erfaring fra lignende arbeidsoppgaver.

Konkurransedyktige lønnsbetingelser og mulighet for hjemmekontor.

Spørsmål om stillingen

Per Øyvind Sælid

Daglig leder

Mobil 416 09 441

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: