Nyutdannet byggingeniør eller 1-2 års erfaring?

ÅF Engineering er en stor rådgiver innen ingeniør; arkitekt- og plantjenester i Norge. Vi leverer tjenester innen bygg, infrastruktur og utvikling & analyse. ÅF Engineering AS ble etablert i 2016 og er et heleid selskap i ÅF med røtter helt tilbake til 1895. ÅF har vekstambisjoner i Norge og vi søker derfor både nye medarbeidere og kunder. Vi tilbyr gode karrieremuligheter på en moderne arbeidsplass med utfordrende arbeidsoppgaver og spennende prosjekter. ÅF Engineering har ca. 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim. Lillestrøm, Sandefjord og Bergen. Konsernet ÅF satser langsiktig, er solid og ble i 2018 kåret til Sveriges 4. mest attraktive arbeidsgiver for unge ingeniører og sivilingeniører i Universums Karrärbarometer.

FirmaÅF Engineering
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfrist15.11.2019

Er du vår neste byggingeniør?

I Sandefjord er vi 14 medarbeidere innenfor konstruksjon og inngår i forretningsenheten Buildings i ÅF. Vi jobber hovedsakelig med prosjektering og rådgiving for offentlige og private oppdragsgivere på Østlandet.

ÅF er i sterk vekst og konstruksjonsteknikk er en del av hovedsatsningen. Prosjektene vi jobber med er alt fra mindre spesialbygg til større leilighetskomplekser, institusjoner, industri- og næringsbygg, skoler og idrettsanlegg.

Bli en del av vårt team!

Ønskede kvalifikasjoner

Du er en person som liker å jobbe selvstendig og i team, samt at du er positiv og praktisk orientert. Vi ønsker at også du er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø på en bærekraftig måte.

Du er sivilingeniør/ingeniør, gjerne med kunnskaper innen statikk og dimensjonering. I våre prosjekter benyttes FEM-Design og Revit i utstrakt grad, det er en fordel om du har kjennskap til dette.

Typiske oppgaver

  • Jobbe i tverrfaglige prosjekter, også sammen med våre andre kontorer i Norge og Sverige.
  • Prosjektere og dimensjonerer konstruksjoner i betong, stål og tre.
  • Lage mengdebeskrivelser.
  • Bistand ved kontrahering, kostnadsoverslag, samt kontroller.

Vi tilbyr

Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med gode sosiale ordninger for de ansatte, og en aktiv personalklubb med arrangementer som for eksempel fjell- og skiturer og mulighet for leie av bedriftshytter.

  • Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid
  • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske
  • Gode utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap.
  • Eksterne kurstilbud og interne kursopplegg.

Alle søkere oppfordres til å legge ved karakterutskrift og annen relevant informasjon.

Spørsmål om stillingene kan rettes til Victor Hugo Zamora på e-post victor.zamora@afconsult.com eller telefon 412 25 206.

Søk i dag! Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: