Daglig leder

Ragn-Sells AS er en 100% familieeid gjenvinningsentreprenør etablert i Norge, Sverige, Danmark og Estland. Kjernevirksomheten er transport, sortering og bearbeiding av avfall fra næringslivet og private. Av dette avfallet produseres sekundære råvarer som papir, plast og metaller til verdensmarkedet.

Ragn-Sells Miljøsanering AS er et heleid datterselskap av Ragn-Sells AS.

Selskapet har spesialkompetanse innen miljørådgivning, driftsoppfølging, opprydding, riving og sanering av tomter, bygg, anlegg og konstruksjoner. Selskapet utfører alle former for miljøsanering, hvor det miljøfarlige avfallet fjernes og sorteres ut før det resirkuleres i godkjente systemer.

Ragn-Sells Miljøsanering sitter med kompetanse, erfaring, ressurser og tillatelser til å håndtere alle slike oppdrag fra store til små. Styrken ligger i lang erfaring, høy kompetanse, fokus på miljø og solid gjennomføringskvalitet i alle ledd. Arbeidet gjennomføres med forankring i internkontrollforskriften og standardene for kvalitet, miljø og arbeidsmiljø samt plan- og bygningsloven (PBL).
Selskapets visjon er å bidra til en bærekraftig og grønn bygg- og anleggsbransje.

Ragn-Sells Miljøsanering har en omsetning på ca. 60 millioner kroner og 15 faste medarbeidere. I tillegg leier man inn mannskap på enkelte prosjekter.

Selskapet er samlokalisert med konsernet og holder til i moderne lokaler i Lørenskog.

FirmaRagn-Sells Miljøsanering
FylkeAkershus
StedLørenskog
Søknadsfrist05.11.2019

Vi søker:

DAGLIG LEDER

Selskapet inngår i et solid konsern med høye ambisjoner om å bidra til den sirkulære økonomien med fokus på miljø og bærekraft.

Som ny Daglig Leder får du fullt resultatansvar for virksomheten og vil i nært samarbeid med styret utarbeide og implementere strategier og planer for lønnsom vekst og utvikling.

Sentrale arbeidsoppgaver og fokusområder vil være:

  • Organisasjonsutvikling, struktur og bemanning
  • Overse og styrke selskapets prosesser, rutiner og systemstøtte
  • Budsjettering, rapportering håndtere avvik/initiere korrigerende tiltak
  • Bidra til samarbeid og god kommunikasjon, internt i selskapet og på tvers i konsernet
  • Utnytte konsernsynergier på kundesiden
  • Bidra aktivt ved salg og kalkulering av prosjekter
  • Følge opp prosjekter og leveranser, på kvalitet, HMS og lønnsomhet
  • Engasjert lede egne medarbeidere
  • Skape trivsel og samhold i gruppen

Aktuelle kandidater kan vise til relevant erfaring fra entreprenørvirksomhet. Dokumentert prosjektledererfaring er et nødvendig fundament. Øvrig ledererfaring er ønskelig. God økonomisk og forretningsmessig forståelse vil tillegges betydelig vekt. God IT-innsikt og -brukerferdigheter.

Som ny leder kan du vise til høyere utdanning på minimum bachelornivå, helst teknisk og/eller økonomisk.

Stillingen byr på gode utviklings- og karrieremuligheter i et stort konsern. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med deg med ambisjoner, som arbeider planmessig og strukturert, har gode samarbeidsevner, og en lederstil som skaper motivasjon, involvering og trivsel i teamet.

For nærmere informasjon om selskapet og stillingen kan du kontakte våre rådgivere Rolf K. Nilsen, telefon 901 00 077, eller Mats Herman Hjelmtvedt, telefon 958 84 959.

Søknad med CV bes registrert senest innen 5. november 2019 via Din Karriere på www.backerskeie.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: