Forretningsutvikler kalkulasjon og prisstrategi

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke».

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 4,9 milliarder (2018).

FirmaVeidekke Industri
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Som forretningsutvikler for kalkulasjon og prisstrategi i asfaltvirksomheten ønsker vi at du er markedsorientert og genuint opptatt av å utarbeide og operasjonalisere prisstrategier. Du vil få jobbe tett med både ledelsen og driften, så om du er av den utadvendte typen som liker å bygge relasjoner er det et pluss. Stillingen er nyopprettet og rapporterer til økonomisjef i forretningsområdet.

Arbeidsoppgaver

Dine hovedoppgaver vil være å drive arbeidet med prisstrategi for forretningsområdet. Du vil eie kalkulasjonsmodellen og ha ansvaret for å videreutvikle både denne og tilhørende system, samtidig som du gir lederstøtte på kalkulasjon, prising og prisstrategi. Du vil være en viktig støttespiller når store jobber skal kalkuleres og prises, og du vil bidra i arbeidet med usikkerhetsstyring for jobber i tilbudsfasen. Gjennom din stilling vil du etablere styringsinformasjon på pris, kunde og prosjektlønnsomhet, samt bidra til å styrke vår lønnsomhet. Som en viktig del av vårt økonomiteam vil du også være med å utvikle økonomifunksjonen i Veidekke Industri.

Vi tilbyr 

Som vår nye forretningsutvikler kalkulasjon og prisstrategi blir du en del av et team med høy faglig kompetanse og lang erfaring fra asfaltbransjen. Arbeidsmiljøet er uformelt og vi jobber sammen for å oppnå gode resultater. Velferdsordninger du vil kunne dra nytte av er blant annet firmahytter, ulike ansattforeninger, idrettslag og gode innkjøpsrabatter. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre kollegaer få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier ansatte over 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kvalifikasjoner

Du må ha høyere økonomisk utdannelse og helst 2-5 års erfaring fra tilsvarende roller eller konsulentvirksomhet. Vi ser gjerne at du er av den analytiske typen med solid forretnings- og økonomiforståelse. I Veidekke finner du mange faglige sterke miljøer og at du er en relasjonsbygger på alle nivå i organisasjonen er klar fordel. Du bør ha erfaring fra kontinuerlig utviklings- og forbedringsarbeid og være en dreven bruker av Excel, Power-Point, datavarehus og rapporteringsløsninger

Profil

For å lykkes i rollen hos oss må du være kommersielt anlagt og ha solid økonomisk bakgrunn. Det er viktig at du liker å gjennomføre analyser og lage modeller. Like viktig er det at du evner å kommunisere funn og modeller på en presis og lettfattelig måte. Du må også like å bygge relasjoner på ulike nivå og steder i organisasjonen for å bidra til utvikling. Videre bør du være en initiativrik person som ønsker å drive frem forbedring og prosjekter sammen med andre.

Arbeidssted er Veidekke sitt hovedkontor på Skøyen i Oslo.

Vi, Jenny Nordsletten og Eline Andreassen i StudentConsulting vil ta første del av prosessen, så kontakt oss gjerne ved spørsmål.

jenny.nordsletten@studentconsulting.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: