VA-ingeniør - Larvik

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeVestfold og Telemark
StedLarvik
Søknadsfrist31.05.2020

Vil du utvikle din VA-kompetanse i et av Norges sterkeste fagmiljø? Kan du prosjektere anlegg for Vann og Avløp, eller bidra med god ekspertise som prosjekt- eller disiplinleder? Er du en engasjert og fremoverlent senior med kompetanse innen VA? Da kan dette være neste skritt i din karriere!

BLI EN DEL AV AVDELING VANN I LARVIK

Avdeling Vann består av rundt 170 medarbeidere fordelt på ulike kontorer i Norge. Vi har et av Norges sterkeste fagmiljøer, og er involvert i prosjekteringen av noen av Norges mest spennende prosjekter. På landsbasis jobbes det med store prestisjeprosjekter som blant annet det nye Regjeringskvartalet og ny vannforsyning til Oslo. Lokalt i Vestfold-regionen har vi spennende prosjekter som Grandkvartalet VA og rammeavtaler VA med bl.a. Larvik og Tønsberg kommune samt en rekke andre utfordrende prosjekter for et stort spekter av gode kunder.

COWIs Larvik-kontor teller ca. 15 medarbeidere hvorav 9 jobber innen VA og Vei. Vi har en jevn og god alders- og kjønnsfordeling, og er et kontor i vekst som kjennetegnes av et veldig godt sosialt arbeidsmiljø, samt bred ekspertise innen VA-faget. For oss er det viktig at medarbeiderne selv skal kunne være med på å påvirke sin egen arbeidshverdag og utvikling, og vårt hovedfokus ligger på å ha et godt arbeidsmiljø kombinert med et høyt faglig nivå. Vi har store vekstambisjoner for seksjonen, og Larvik løftes frem som et av satsningsområdene for COWI. Her har du en unik mulighet til å være med på å ytterligere befeste vår solide posisjon i markedet.

FÅ EN SENTRAL ROLLE I VA-MILJØET I LARVIK

I denne stillingen vil du være en del av vårt globale team av eksperter, hvor du arbeider tett sammen med dyktige kollegaer. Til daglig vil du typisk jobbe med følgende oppgaver:

  • Prosjektledelse på prosjekter med ulike størrelse og kompleksitet
  • Disiplinledelse innen VA
  • Egne oppdrag
  • Planlegging, beskrivelser og prosjektering av VA-anlegg
  • Faglig veiledning av yngre medarbeidere
  • Bistand i tilbudsarbeid
  • Bistand i utvikling av nye tjenesteområder
  • Bidra til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av kontorsteder

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å samarbeide av de beste.

For å lykkes i denne stillingen må du være god til å skape relasjoner, ha god handlekraft og gjennomføringsevne, samt kunne generere de gode prosjektmulighetene for COWI.

Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

  • Utdanning fra høgskole/universitet med faglig bakgrunn i VA
  • Minimum 8 år med arbeidserfaring innen VA faget
  • Markedsfokus og forretningsforståelse

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Hos oss får du:

  • Mulighet til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
  • En unik mulighet til å samarbeide med de beste, utvikle ditt eget potensial og bygge en solid karriere
  • Delta i utformingen av fremtidens samfunn ved å finne bærekraftige løsninger
  • Være med i en sterk bedriftskultur med internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt
  • Fleksibel arbeidstid
  • Konkurransedyktig lønn og ansettelsesbetingelser

Vårt kontor er lokalisert i Sanden 1 på Fritzøe brygge, kun 2 minutters gange fra togstasjonen i Larvik. Lokalene er nye og moderne med topp fasiliteter.

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ringe Arne Sagaas (Seksjonsleder Vann Larvik) på telefon 997 93 296.

Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang.

Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: