HR Spesialist med fokus på engasjement og arbeidsmiljø, Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist07.11.2019

Vi styrker HR-teamet og ser etter deg som er brennende opptatt av arbeidsglede og helse på jobb. I COWI har vi et høyt engasjement, og vårt gode arbeidsmiljø og spennende prosjekter er det som gjør at vi tiltrekker oss og beholder de dyktigste talentene. Våre ansatte utvikler løsninger for morgendagens bærekraftige samfunn. Ønsker du å være en positiv drivkraft for å nå våre mål og bli del av vårt profesjonelle HR team?

BIDRA TIL ARBEIDSGLEDE OG MOTIVASJON I EN BEDRIFT HVOR MENNESKENE ER VÅR VIKTIGSTE RESSURS

Som HR spesialist i COWI har du en sentral rolle med bred kontaktflate. Du vil jobbe tett på ledere, verneombud, HMS- og kvalitetsorganisasjonen og bedriftshelsetjenesten. Rollen innebærer onboarding av nyansatte, proaktivt arbeid med helse- og nærværsfaktorer på jobb, samt oppfølging av HMS mål og handlingsplan vedtatt i AMU. Koordinering og oppfølging av vår engasjementsundersøkelse, verneundersøkelsen og sykefravær er en del av dette arbeidet. Vi er opptatt av at ansatte hos oss opplever at de får utvidet sitt potensiale, oppnår suksess i fellesskap, samt opplever en meningsfylt arbeidshverdag. Vi lever av våre kloke hoder, og våre ansatte er i sentrum av vår virksomhet.

En viktig del av jobben er også å koordinere og planlegge prosjekter i tett dialog med HR i konsernet og HR Business Partnerne i Norge for å sikre effektive og gode prosesser. Du vil bidra aktivt til gjennomføring av vår HR-strategi og handlingsplan.

Her i COWI kombinerer vi global tilstedeværelse med lokal kunnskap for å påta oss prosjekter hvor som helst i verden. Vi er et ledende konsulentfirma innen ingeniørfag og COWI sysselsetter 7 200 mennesker over hele kloden, hvorav cirka 1 200 er ansatt i den norske virksomheten, fordelt på 21 lokasjoner.

DU ER POSITIVT NYSGJERRIG PÅ MENNESKER OG HVA SOM SKAPER ET GODT ARBEIDSMILJØ

Vi ser etter deg som har utdanning på masternivå innen relevante fag, og har god erfaring med bruk av en rekke HR verktøy i større, komplekse miljøer.

Vi vektlegger:

  • Relevant erfaring fra HR i større organisasjoner
  • Prosjekterfaring, samt en strukturert og ryddig tilnærming til arbeidet
  • Analytiske evner, ser sammenhenger
  • Proaktiv og i stand til effektivt å håndtere leveranser og gjøre prioriteringer i en hektisk hverdag
  • Svært gode samarbeidsevner, evnen til å etablere sterke relasjoner og påvirke mennesker positivt
  • Arbeidsspråk flytende både på norsk og engelsk

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Vi tilbyr en spennende stilling med konkurransedyktige betingelser i nye, moderne lokaler i Oslo. Du vil være en del av et team med høyt kompetente kollegaer, og stillingen gir mulighet for samarbeid og nettverk på tvers av landegrenser i COWI konsernet. COWI verdsetter engasjerte og tilfredse medarbeidere og har et sosialt miljø med mange aktiviteter og muligheter for en aktiv fritid.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Annette Dahl Franck
Head of HR Norway
E-mail: anfk@cowi.com
Tlf: +47 995 94 996

Karoline Kaldheim
Recruitment Partner
E-mail: krkd@cowi.com
Phone: + 47 907 13 923

Vi vurderer søknader fortløpende, og vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, senest innen 07.11.19. Arbeidssted vil være Oslo. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: