Gruppeleder VVS

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist01.11.2019

Er du en kunnskapsrik og markedsorientert gruppeleder?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som både er imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco har Bergens største VVS-fagmiljø – det største i Sweco Norge. Vi er en betydelig leverandør av rådgivingstjenester på Vestlandet, og betjener en rekke kunder og samarbeidspartnere innen både offentlig og privat sektor. Vi har kontor på Fantoft og dyktige og engasjerte rådgivere innen flere fagfelt. VVS-miljøet er delt i tre grupper, og vi er nå på utkikk etter en dyktig leder som kan være med å videreutvikle miljøet til å bli en enda sterkere aktør i markedet. Du vil jobbe tett med miljøet i Sweco Norge. Du vil få ansvarsfulle oppgaver i spennende prosjekter og stor variasjon i prosjektporteføljen.

Hos oss vil du utvikle deg. For å oppfylle Swecos ambisjoner om å opprettholde markedsposisjoner og vokse innen spesialfag, ønsker vi oss en leder som brenner for å utvikle både medarbeidere og Sweco som selskap. Du har kunnskap om bransjen, og er forretningsorientert med et sterkt søkelys på markedet.

VVS-miljøet i Bergen har en god blanding av erfarne seniorer og unge talenter. Du vil få både faglig og forretningsmessig ansvar for gruppen, og du blir en drivkraft for å heve gruppens betydelige kompetanse til et nytt nivå og utvikle samarbeidet med andre fagområder og Swecos kontorer i inn- og utland. Du får også en viktig rolle i lederteamet i avdelingen, særlig med å stake ut kursen for å nå våre ambisiøse mål. Du vil få gode muligheter til å utvikle deg innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid i et trivelig, fleksibelt og inspirerende arbeidsmiljø.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Resultat- og personalansvar.
  • Rekruttere, følge opp og utvikle dine medarbeidere.
  • Sørge for at Sweco leverer riktig kvalitet til rett tid og kostnad.
  • Systematisk markedsarbeid for å øke Swecos kundebase.
  • Målrettet arbeid for å skape verdi for kundene og Sweco.
  • Inspirere, motivere og legge til rette for utvikling av medarbeidere, i tråd med Sweco sine verdier.
  • Delta i prosjekter som fagansvarlig og/eller prosjektleder

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør (M.Sc) eller ingeniør (B.Sc) med minst fem års erfaring fra relevant bransje. Lang, relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.
  • Du har ledererfaring og/eller prosjektledererfaring.
  • Du er resultatorientert og dyktig til å samarbeide og bygge relasjoner.
  • Du er selvstendig og beslutningsdyktig.
  • Du er flink til å lede og motivere andre.
  • Du er forretningsorientert.
  • Du kommuniserer godt, skriftlig og muntlig.

Kontaktpersoner:

Terje Schutz Pettersen

Avdelingsleder

+47 959 29 877

terje.pettersen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: